centrum_panorama_hostshopping

Seger i genrepet för Wings

Wings vann den sista träningsmatchen inför Hockeyettan när Borlänge besegrades tidigare i veckan

centrum_artikel_host

I träningsmatchen mellan Wings och Borlänge var det en inspirerande inledning från Wings under de första 5-6 minuterna, men sedan tog Borlänge över spelet helt. Borlänge fortsatte med sitt starka spel i den andra perioden. Emil gjorde det första målet snyggt och satte Wings i ledning med 1-0. Efter det övertog Wings mer och mer av spelet, och när Joel missade ett friläge, snappade Emil upp pucken och serverade Olle som snyggt gjorde 2-0. Borlänge svarade snabbt med målet 2-1, men Wings fortsatte att pressa på. Kort därefter gjorde Tim mål på ett snyggt sätt och ökade ledningen till 3-1.

Det blev 3-2 bara några minuter efter målet 3-1, men Wings fortsatte att attackera. Oliver hade nästan ett mål men missade, men han fick en ny chans en minut senare och gjorde inget misstag, vilket ledde till 4-2. Sedan gjorde han ytterligare två mål, först 5-2 vid 36:25 och sedan ökade Wings sin ledning till 6-2 när Oscar gjorde mål i en tom bur med mindre än 2 minuter kvar i matchen. Slutligen, med bara 30 sekunder kvar, gjorde Mikael Hedlund mål i en tom bur och fastställde resultatet till 7-2.

Sammanfattningsvis var det en väl genomförd match, men kanske med tuffa tag. Wings hade två spelare på skadelistan efter matchen. På söndag väntar derby i seriepremiären borta mot Enköping.

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

brobygget_2024
mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
pantamera_out
connys
brobygget_outsider