Seger i genrepet för Wings

Wings vann den sista träningsmatchen inför Hockeyettan när Borlänge besegrades tidigare i veckan

centrum_artikel_host

I träningsmatchen mellan Wings och Borlänge var det en inspirerande inledning från Wings under de första 5-6 minuterna, men sedan tog Borlänge över spelet helt. Borlänge fortsatte med sitt starka spel i den andra perioden. Emil gjorde det första målet snyggt och satte Wings i ledning med 1-0. Efter det övertog Wings mer och mer av spelet, och när Joel missade ett friläge, snappade Emil upp pucken och serverade Olle som snyggt gjorde 2-0. Borlänge svarade snabbt med målet 2-1, men Wings fortsatte att pressa på. Kort därefter gjorde Tim mål på ett snyggt sätt och ökade ledningen till 3-1.

Det blev 3-2 bara några minuter efter målet 3-1, men Wings fortsatte att attackera. Oliver hade nästan ett mål men missade, men han fick en ny chans en minut senare och gjorde inget misstag, vilket ledde till 4-2. Sedan gjorde han ytterligare två mål, först 5-2 vid 36:25 och sedan ökade Wings sin ledning till 6-2 när Oscar gjorde mål i en tom bur med mindre än 2 minuter kvar i matchen. Slutligen, med bara 30 sekunder kvar, gjorde Mikael Hedlund mål i en tom bur och fastställde resultatet till 7-2.

Sammanfattningsvis var det en väl genomförd match, men kanske med tuffa tag. Wings hade två spelare på skadelistan efter matchen. På söndag väntar derby i seriepremiären borta mot Enköping.

pantamera_avc_helsida
slottsby_helsida
storemore_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

joes-helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

connys_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

ica_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

wenngarn_jul_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
swedol_outsider
storemore_out
wnngarn_jul_outsider
pantamera_out
ica_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
joes_outsider
slottsby_outsider
ridskola_2020_outsider