helsida_bostad
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Seger i försäsongspremiären

Skånela hade försäsongspremiären i veckan och besegrade Tyresö med 32-31.

centrum_artikel_host

Skånela som kastat om i truppen till denna säsong mötte Tyresö på onsdagen och vann med 32-31. Det var första försäsongsmatcher och man ska även möta Sävehof hemma i Märsta 10:e augusti. Linus Wärnmark och Anton Nilsson satte sex mål vardera när Skånela vände underläge 15-17 i paus till 32-31.
– En typisk försäsongsmatch där lagen fick känna på att spela match igen och de nya lagsamman-sättningarna fick en chans att spela tillsammans, skriver Skånela på sin hemsida.

defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

toppbanner
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
arbete_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
connys