centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Seger i avslagen avslutning

Skånela vann mot AIK på fredagskvällen och slutar trea i Herrallsvenskan. Nu väntar ett kval.

centrum_artikel_host

Ett redan klart Skånela tog emot ett redan nedflyttningsklart AIK i Vikingahallen. Även om Skånela inte gör en av sina bästa matcher så var det efter omständigheterna helt ok med två poäng:
– Inledningsvis är vi tveksamma i många moment och sett över 60 minuter är det ingen bra match förutom i vissa perioder. Men vi vinner och går runt på folk. Det tar vi med oss, sa tillträdande tränare Mattias Flodman.

Flodman ansåg att hans spelare var för bekväma både framåt och bakåt.
– Vi unnar oss för mycket vila. Åker på saker som vi inte ska göra och är inte beredda att göra saker fullt ut. Det är en svår match att spela med tanke på förutsättningarna. Vi vinner ändå behagligt.

Slutresultatet skrevs till 30-24 efter 14-13 i paus. Nu väntar ett kval till ligan. Flodman tror att hans mannar har en bra chans om man får träff. En nyckel är att man har båda sina målvakter, Kenan Omerovic och Marcus Nilsson i form.
– Det kommer vara superviktigt.

Målen
Lindberg 7, Näslund 6, Svarén 4, Källemyr 4, Lindholm 3, Lahdo 2, Wärnmark, Tapper, Nilsson, Fredriksson

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

connys_helsida
brobygget_2024

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
brobygget_outsider