vintermarknad_pan
Foto: Wings/Insändarbild

Seger för Wings mot Segeltorp

Wings besegrade Segeltorp i Pinbackshallen med 4-2 på söndagen.

centrum_artikel_host

Wings tog en betryggande ledning med 2-0 efter första sedan Tim Friberg gett Wings ledningen 5.43 in i första. Med 16 sekunder kvar kom 2-0 via Pontus Karlsson i power play. 3-0 satte Tim Friberg 6.33 in i mittenperioden. Sen vaknade Segeltorp till liv och fick in ett mål före paus och 3-2 direkt i inledningen av tredje. Segeltorp pressade på i tredje men fick inte någon mer utdelning. 4-2 kunde Adam Harrysson-Karlsson göra i tom kasse med fyra sekunder kvar. Lagledare Peter Matsson uppger att det var en kämpaseger med fin lagmoral där tredje perioden blev en pärs.

dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

advent_kyrka_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

defacto_helsida
agy_oppethus
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

julmarknad_2022
centrum_host_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

moderat_pan_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
connys
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
nrh
vintermarknad_outsider
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
marknaden_outsider