sap_feb_pan
Foto: Wigör/Instagram

Seger för Wiggan och full pott efter tre matcher

I fotbollsmatchen mellan Storvreta och Wigör stod Wigör som segrare med en slutresultat på 1-2.

centrum_artikel_host

Matchen bjöd på spänning och mål från båda lagen. Alwin Waswa från Wigör gjorde mål i minut 65 och Valentino Vihreäranta stod för målet i minut 22. Storvreta lyckades kvittera i minut 25. Trots att det fanns potential för fler mål, stannade resultatet vid 1-2 till Wigörs fördel. Trots ett bollinnehav på 80-20 till Storvretas fördel och otur med avsluten så kunde Wigör åka hem nöjda med tre poäng i bagaget denna fredagskväll.

Som nykomlingar i Division 6 har Wigör imponerat genom att vinna alla sina tre inledande matcher. Det är en imponerande prestation och ett tydligt tecken på lagets styrka och sammanhållning. Med en perfekt start på säsongen har Wigör visat att de är redo att utmana etablerade lag och kämpa sig uppåt i tabellen. De tre poängen i denna match kommer att bidra till lagets självförtroende och fortsatta framgångar under säsongen.

Denna text genererades med en textrobot

hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

spedition_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
sportlov
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

connys_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

centrum_host_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

skridskodisco_helsida
fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider
connys