centrum_panorama_hostshopping
Foto: Wigör/Instagram

Seger för Wiggan och full pott efter tre matcher

I fotbollsmatchen mellan Storvreta och Wigör stod Wigör som segrare med en slutresultat på 1-2.

centrum_artikel_host

Matchen bjöd på spänning och mål från båda lagen. Alwin Waswa från Wigör gjorde mål i minut 65 och Valentino Vihreäranta stod för målet i minut 22. Storvreta lyckades kvittera i minut 25. Trots att det fanns potential för fler mål, stannade resultatet vid 1-2 till Wigörs fördel. Trots ett bollinnehav på 80-20 till Storvretas fördel och otur med avsluten så kunde Wigör åka hem nöjda med tre poäng i bagaget denna fredagskväll.

Som nykomlingar i Division 6 har Wigör imponerat genom att vinna alla sina tre inledande matcher. Det är en imponerande prestation och ett tydligt tecken på lagets styrka och sammanhållning. Med en perfekt start på säsongen har Wigör visat att de är redo att utmana etablerade lag och kämpa sig uppåt i tabellen. De tre poängen i denna match kommer att bidra till lagets självförtroende och fortsatta framgångar under säsongen.

Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

connys_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
connys