Foto: Insändarbild/Wings

Seger för Vallentuna mot Wings

I matchen mellan Vallentuna och Wings i Hockeyettan Östra slutade det med en knapp seger för Vallentuna med 3-2 inför en publik på 238 åskådare.

centrum_artikel_host

Matchen började med Wings som hade en inspirerande start de första fyra minuterna, men de verkade sedan bli något bekväma. Efter 5:02 fick Vallentuna en utvisning i den offensiva zonen, men deras powerplay var resultatlöst. Vid 8:30 åkte Wings på en utvisning när Emil Gabrielson blev utvisad, och en minut senare gjorde Vallentuna 1-0. Wings svarade dock snabbt när Dennis Von Walden kvitterade vid 9:63 på pass av Emil Gabrielson.

Vid 11:58 åkte Wings på en ny utvisning när Emil Hedström sköt pucken över plexiglaset, men de klarade utvisningen med ett bra box play. Resten av perioden var jämn och böljande, något som Wings inte var riktigt nöjda med. Skotten i den första perioden var 7-9.

I den andra perioden började det med att Wings fick en utvisning på Gustav Kapborg bara 18 sekunder in i perioden. Wings klarade utvisningen med bra boxplay. Efter 4:15 hade Wings en bra målchans när Gustav Eurenius, Mikael Hedlund och Tim Dackell samarbetade, men pucken dansade på mållinjen utan att gå in. Wings ökade tempot och hade flera längre anfall, men de satte för få skott på mål. Med bara 29 sekunder kvar i perioden slarvade Wings med pucken, och Vallentuna utnyttjade det för att göra 2-1. Skotten i den andra perioden var 13-10 till Wings.

I den tredje perioden hade Vallentuna några långa anfall i början. Efter 6:36 åkte Oscar Pentler ut för Wings i två minuter, och några sekunder senare gjorde Vallentuna 3-1. Vid 9:09 fick Vallentuna en utvisning, men Wings hade svårt att göra ett bra powerplay. Trots det gav Wings inte upp, och de reducerade till 3-2 med 8:27 kvar att spela efter mål av Sebastian Lindström på assist från Olle Dahlman och Emil Hedström. Med 6:17 kvar drog Emil Gabrielson på sig sin andra utvisning för kvällen, men Wings klarade även den med bra boxplay.

Vallentuna spelade bra de sista minuterna och höll Wings borta från att kvittera, vilket ledde till en sur förlust för Wings. Nästa match för Wings är ett derby hemma mot Brödernas/Väsby i Pinbackshallen. Väsby leder serien med fem raka segrar medan Wings har bara en seger på fem matcher och ligger på sjunde plats.

centrum_host_helsida
slottsby_helsida
ica_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Sport David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

defacto_helsida
wenngarn_jul_helsida
hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Sport Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

hockeyettan

Wings vann tät match mot Huddinge

Sport Wings besegrade Huddinge i en tät match med 2-1, efter ett snabbt mål av Gustav Eurenius i den första perioden och en snygg mål av Mateusz Szurowski i den andra perioden. Huddinge öppnade starkt men Wings behöll lugnet och kunde hålla undan för Huddinges sena offensiv.

joes-helsida
hockeyettan

Wings tog straffseger i Segeltorp

Sport Wings vann med 2-1 mot Segeltorp efter straffar där Szurowski satte två straffar. Wings hade stor dominans och sköt hela 45 skott på mål men gjorde bara ett enda på 65 minuter.

hockeyettan

Knappt nederlag för Wings mot Linden

Sport I en match i Hockeyettan Östra drabbade Wings samman med Eskilstuna Linden. Trots 154 åskådare på plats i Pinbackshallen, kunde inte Wings få tillräckligt med grepp om spelet, vilket resulterade i en knapp 2-3 förlust mot Linden.

connys_helsida
hockeyettan

Brödernas/Väsby besegrar Wings med 3-1 i dramatisk match

Sport I en intensiv ishockeymatch som ägde rum i Pinbackshallen i Märsta, stod Wings och Brödernas/Väsby mot varandra i ett spännande lokalderby. Trots en jämn inledning, där Wings skapade flera farliga anfall, skulle det vara Brödernas/Väsby som skulle dra det längsta strået i denna rivalmöte.

hockeyettan

Hockeyettan Östra: Visby-Wings 2-1 efter förlängning

Sport I en spännande och händelserik match i Hockeyettan Östra möttes Visby och Wings, där Wings började starkt och inspirerat de första tre minuterna. Det var ett intensivt spel där båda lagen visade upp sitt bästa.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll mot Tyresö/Hanviken

Sport I matchen mellan Tyresö/Hanviken och Wings i Hockeyettan Östra, som slutade 3-0 till Tyresö/Hanviken, såg vi en spännande och intensiv match.

hockeyettan

Wings föll trots storspel i målet

Sport I en spännande och välspelad match mellan Wings och Nyköping i Hockeyettan Östra, slutade det med en seger för Nyköping med 4-2. Här är en sammanfattning av matchens händelser:

storemore_helsida
hockeyettan

Premiärseger för Wings

Sport I en intensiv och spännande match mellan Enköping och Wings slutade det med en imponerande seger för Wings med 4-1. Det var bröderna Pentlers kväll i Bahcohallen när de tillsammans satte sitt prägel på matchen. Oscar Pentler var en målskytt i toppklass och lyckades nätta två gånger, medan Oliver Pentler också bidrog med ett mål.

Bildspel

William Karlsson med bucklan Pinbackshallen

Sport William Karlsson är i Pinbackshallen för att visa upp Stanley Cup-bucklan: - Det finns ett stort hockeyintresse i Märsta, konstaterade William när han skådade ut mot Pinbackshallens välfyllda läktare.

Pokalen kommer till Märsta

Sport Stanley Cup-pokalen är på turné runt om i Nordamerika och snart väntas den till Europa där Vegas Golden Knights europeiska spelare ska visa upp den i sina hemmamiljöer.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
slottsby_outsider
storemore_out
wnngarn_jul_outsider
joes_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
ica_outsider