defacto_pan2020
Foto: Skånela IF/Twitter

Seger för Skånela mot Ystad

Efter en trög start på matchen där Ystad ledde med ett par bollar så kunde Skånela vända och vinna med 25-19.

centrum_artikel_host

Ystad ledde inledningsvis med 7-4 som mest knappa 13 minuter in i matchen. Skånela tog en timeout där och vände på steken. Tio minuter senare var det kvitterat och till paus ledde man med 12-10. En rejäl uppryckning från märstalaget. I andra halvlek var det en ensidig historia där Skånela drygade ut ledningen och vann med komfortabla 25-19. Skånela har sju segrar på 12 matcher och är på fjärde plats i tabellen. Närmast väntar Karlskrona hemma på lördag.

Målen
Broman 6, Lindberg 4, Näslund 4, Nilsson 4, Tapper 2, Lahdo 2, Ganibegovic 1, Seric 1, Källemyr 1

EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

oppethus_helsida_2023
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

defacto_helsida
centrum_host_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

humbacken_helsida
connys_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
humbacken_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
nrh
pantamera_out