centrum_panorama_hostshopping

Seger för Skånela mot Ystad

Efter en trög start på matchen där Ystad ledde med ett par bollar så kunde Skånela vända och vinna med 25-19.

centrum_artikel_host

Ystad ledde inledningsvis med 7-4 som mest knappa 13 minuter in i matchen. Skånela tog en timeout där och vände på steken. Tio minuter senare var det kvitterat och till paus ledde man med 12-10. En rejäl uppryckning från märstalaget. I andra halvlek var det en ensidig historia där Skånela drygade ut ledningen och vann med komfortabla 25-19. Skånela har sju segrar på 12 matcher och är på fjärde plats i tabellen. Närmast väntar Karlskrona hemma på lördag.

Målen
Broman 6, Lindberg 4, Näslund 4, Nilsson 4, Tapper 2, Lahdo 2, Ganibegovic 1, Seric 1, Källemyr 1

herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

connys_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Skånelas pigga start bäddade för seger

Sport I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

Skånela dominerade från start till slut mot Vinslöv

Sport I en klar seger mot Vinslöv lyckades Skånela dominera matchen och stänga av sina motståndare, vilket resulterade i en slutlig poängskörd på 31-21, med en imponerande 15-5 ledning för Skånela i halvtid.

Lindqvist tar över som herrtränare

Sport Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Sport Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.