sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen

Seger för Skånela mot Önnered

Skånela besegrade Önnered på onsdagskvällen med 32-27 i Vikingahallen.

centrum_artikel_host

150 åskådare kom till Vikingahallen för att se matchen mellan Skånela-Önnered i ATG Svenska Cupen. Skånela vann med 32-27 efter ledning från start till slut. Första 20 minuterna var jämna där lagen följdes åt, men därefter satte Skånela in ett ryck och hade pausledning 17-12. I andra var matchen under kontroll med konstant ledning 5-6 bollar, ett tag även upp i 8-9 bollar. Önnered var aldrig riktigt nära i matchen utan Skånela kunde ta första segern i gruppen.

I sista omgången väntar Alingsås på bortaplan, en gruppfinal. Önnered möter Lindesberg. Skånela behöver troligtvis två poäng för att avancera till slutspelet.

Målen
Ladan 6, Lindberg 5, Nilsson 5, Östling 4, Åkerman 3, Näslund 3, Wärnmark 2, Frank 2, Svarén 2

steningekompani_helsida
skridskodisco_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

connys_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

fritidsbanken_sportlov
spedition_helsida
centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

funkisfest_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

sportlov
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
stentekompani_outsider
connys
funkisfest_outsider
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
foraldranatverk_outsider
spedition_outsider