eldsjal2024_pan
Foto: Magnus Granhagen

Seger för Skånela efter vändning sista kvarten

I den viktiga matchen kring kvalstrecket vann Skånela med 30-26 hemma mot Varberg: - Det var en viktig match, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

centrum_artikel_host

Skånela var i ledning stora delar av matchen även om gästerna Varberg ibland var uppe och störde Skånela, bland annat med en tvåmålsledning med en kvart kvar att spela.
– Vi har stark moral, ligger under med 2-3 bollar men vänder ändå. Vi gör lite justeringar som ger resultat. Vi har många sätt att vinna matcher, 6-0, 5-1, 7-6 och så vidare. Flera som kan prestera och leverera, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Varberg hade den hetaste målvakten samtidigt som Skånela brände för mycket frilägen. Något som oroar Jimmy Karlsson för framtiden.
– Vi har bränt frilägen flera matcher i följd.

I övrigt var det stabilt bakåt, man bjöd inte på tekniska fel och var stabila. Gör 30 men hade önskar fler räddningar från målvakterna Kenan Omerovic och Marcus Nilsson.

Målen
Näslund 8, Källemyr 6, Tapper 4, Lindberg 4, Nielsen 2, Wärnmark 1

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

centrum_host_helsida

Rosenberg vann Serbia Open

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i den prestigefyllda Världsrankingtävlingen Serbia Open i Belgrad med tre tävlande i spetsen. Två av dem tävlar fortfarande för att säkra en plats i landslaget inför det kommande EM i Albanien.

spedition_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

steningekompani_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

pantamera_avc_helsida
damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

mp_helsida_eu
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

storemore_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
connys
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
storemore_out
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider