moderat_fokus_pan
Foto: Magnus Granhagen

Seger för Skånela efter vändning sista kvarten

I den viktiga matchen kring kvalstrecket vann Skånela med 30-26 hemma mot Varberg: - Det var en viktig match, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

centrum_artikel_host

Skånela var i ledning stora delar av matchen även om gästerna Varberg ibland var uppe och störde Skånela, bland annat med en tvåmålsledning med en kvart kvar att spela.
– Vi har stark moral, ligger under med 2-3 bollar men vänder ändå. Vi gör lite justeringar som ger resultat. Vi har många sätt att vinna matcher, 6-0, 5-1, 7-6 och så vidare. Flera som kan prestera och leverera, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Varberg hade den hetaste målvakten samtidigt som Skånela brände för mycket frilägen. Något som oroar Jimmy Karlsson för framtiden.
– Vi har bränt frilägen flera matcher i följd.

I övrigt var det stabilt bakåt, man bjöd inte på tekniska fel och var stabila. Gör 30 men hade önskar fler räddningar från målvakterna Kenan Omerovic och Marcus Nilsson.

Målen
Näslund 8, Källemyr 6, Tapper 4, Lindberg 4, Nielsen 2, Wärnmark 1

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

connys_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

ica_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyskola_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

nrh_sigtuna

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

sap_sep23_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

joes-helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

centrum_host_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

defacto_helsida
moderat_fokus_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderat_bli_medlem
centrum_outsider_host
socialdem_sep23_outsider
ica_outsider
nrh
joes_outsider
pantamera_out
hockeyskola_outsider
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider