centrum_panorama_hostshopping
Sky Box i Scandinavian XPO lyste röttFoto: Pressbild

Scandinavian XPO visade stöd för krisande mötesbranschen

Under onsdagskvällen tändes Scandinavian XPO:s Sky Box i rött i solidaritet med den krisande event- och mötesbranschen.

centrum_artikel_host

Event- och mötesbranschen går genom en kris i hela världen. På onsdagen lyste världen upp rött i solidaritet med branschen. Brittiska organisationen Plasa och aktörer i 23 andra länder visade sitt stöd för branschen genom att tända upp i rött. Detta för att politiker världen över ska förstå att branschen finns och att många inte längre klarar sig.
– Vi har under det senaste halvåret med sorg sett hur många av våra kunder och kollegor i branschen haft det oerhört tufft. Vi har också märkt av det innan vi ens öppnat. Det finns en stor osäkerhet och tveksamhet när det gäller bokningar 2021. Det är tufft för alla, men jag är helt säker på att om vi syns tillsammans, som ikväll, kommer beslutsfattarna inte att kunna titta bort från detta längre. Det är NU som åtgärder för branschen måste ske, annars kommer många av oss inte finnas kvar nästa år, säger Scandinavian XPO:s VD Staffan Littmarck.

Sky Boxen är hjärtat i Scandinavian XPO, den syns från E4:an när man åker förbi Arlandastad.

connys_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
pantamera_out
connys
klara_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider