centrum_panorama_hostshopping
Foto: Scandinavian XPO/Illustration

Scandinavian XPO startar enligt planerat

Scandinavian XPO som planerar öppning till vintern kommer att satsa på säkra möten under pandemin.

centrum_artikel_host

Vid årsskiftet öppnar Scandinavian XPO upp som vanligt trots coronapandemin:
– För att kunna dra igång på ett säkert sätt – för såväl kunder, besökare, samarbetspartners och medarbetare – har vi tagit fram planen Safe Event, säger Staffan Littmarck, vd på Scandinavian XPO.

Bland åtgärderna för eventen finns att man ska utnyttja storleken och flexibla ytor för att erbjuda coronasäkrade möten och event.
– Vi har till exempel möjlighet att avgränsa rum i anläggningen för att kunna hålla isär olika grupper och erbjuda olika entréer för in- och utpassering. Vi har också många sätt att ta sig hit på och flera ställen där man kan parkera. Dessutom har vi haft möjlighet att under byggskedet addera på sådant, till exempel tekniska lösningar, som vi ser kommer behövas för att kunna erbjuda våra kunder en säker mötesarena.

Man kommer kunna hantera evenemang med 500 sittande. Om evenemangen sker i slutna sällskap så finns inga restriktioner för antalet deltagare. Men man vill ändå möta deltagares oro med säkra lösningar.
– Vi ser att många bokar om och en del bokar av. Vi är på kundens sida och arbetar agilt för att kunna möjliggöra coronasäkrade möten och event samt konferenser där alla kan känna sig trygga, säger Anna Bauer, Business Director på Scandinavian XPO.

Närheten till Arlanda är också en fördel då deltagarna nu slipper åka in till Stockholm, då kan man delta i ett slutet evenemang och därefter bege sig hem.
– Jag tror att evenemangen framöver kommer att sträcka sig över längre tid för att låta deltagarna vara med vid olika tillfällen och att det är i den änden vi får börja, i en mindre skala. För att behovet av att träffas fysiskt finns går inte att bortse från – även om jag tror att det digitala alternativet alltid kommer erbjudas framåt, säger Anna Bauer.

centrum_host_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider