centrum_panorama_hostshopping
Foto: Scandinavian XPO

Scandinavian XPO planerar för utbyggnad till kongresscenter

Scandinavian XPO uppger att man har planer på att utöka sina verksamheter med ett internationellt kongresscenter, Scandinavian XPO Congress Center.

centrum_artikel_host

Den nya anläggningen kommer att integreras med de befintliga mäss- och evenemangshallarna för att skapa en sömlös upplevelse för besökare, arrangörer och samarbetspartners.

Under de senaste åren har Scandinavian XPO framgångsrikt arrangerat flera stora och betydelsefulla evenemang. Med en ökande efterfrågan på denna typ av mötesplatser ser de nu behovet av att expandera och möta den växande efterfrågan. Planerna inkluderar en byggnad som kommer att vara väl lämpad för att välkomna delegater till stora internationella kongresser.

Patric Sjöberg, styrelseordförande för Scandinavian XPO, kommenterar beslutet: ”Jag ser att framtidens hållbara kongresser med fördel ska ligga flygplatsnära, vilket öppnar upp för tillgängliga och säkra möten på en ny nivå. Scandinavian XPO erbjuder just detta.”

Med den nya satsningen positionerar sig Scandinavian XPO för att fortsätta vara en ledande aktör inom mötesindustrin, med fokus på att erbjuda moderna och hållbara mötesplatser som möter de ökande kraven från både nationella och internationella kunder.

eldsjal2024_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

connys_helsida
bygdensdag_helsida
centrum_host_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

seniormassa_pan

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
seniormassa_outsider
eu_valet_outsider
pantamera_out
bygdensdag_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider