centrum_panorama_hostshopping
Klas Nygren och Stefan PedersenFoto: Pressbild

Scandinavian XPO får longstay

Stockholm Hotel Apartment etablerar long stay i etapp två av Scandinavian XPO.

centrum_artikel_host

Stockholm Hotel Apartment öppnar upp sitt fjärde longstay i XPO, etableringen görs med bakgrund av kopplingen till Arlanda, läget mellan Uppsala-Stockholm och att det finns mycket affärsresenärer, events, utbildning och arbetspendling i området.
– Med tanke på den expansion som pågår i Arlandaområdet är en etablering i Explore Arlandastad strategiskt viktig för oss. Vi kommer kunna möta upp efterfrågan både från dem som arbetspendlar till och från området permanent men även för dem som exempelvis bygger upp mässor och event eller arbetar med någon av de många olika byggprojekt som pågår i området. Vi kommer erbjuda våra gäster en flexibel och alternativ boendeform, säger Stefan Pedersen, Senior Partner Stockholm Hotel Apartments.

Det blir 68 rum i två plan plus en lobby. Alla rum uppges ha badrum och pentry samt tillgång till gemensam tvättstuga.
– Vi har i flera års tid märkt av en ökad efterfrågan på longstay i området och med mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO är efterfrågan högre än någonsin. Stockholm Hotel Apartments blir ett jättevälkommet komplement till det utbud som finns här idag. Det är fantastiskt när goda idéer som den här verkligen få ta plats, säger Erik Nyberg, Projektchef på Arlandastad Group, som är ägare av Scandinavian XPO.

connys_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider