kyrka_advent _pan
Foto: SigtunaHem

Sätuna torg stängt för gående

Sätuna torg har stängts ner för förbipasserande och man måste nu välja alternativa vägar för att ta sig till Märsta station.

centrum_artikel_host

Med anledning av rivningen av Stationsgatan 1 har Sätuna torg ”ringats in”. Det innebär bland annat att förbipasserande får ta andra vägar om de ska till station. Exempelvis måste man gå ner för hela Södergatan till korsningen Stationsgatan, eller välja vägen mellan kommunhuset och stationen.

Just nu river man allt löst invändigt meddelar SigtunaHem. Hela huset kommer att rivas inom några veckor och till slutet av mars ska allt vara klart. Även parkeringen utanför ICA Sätuna är helt avstängd.

connys_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida
centrum_host_helsida
agy_oppethus
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

defacto_helsida
advent_kyrka_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
connys