centrum_panorama_hostshopping

Säsongsavslutning för Steninge Motorträff

En minnesvärd säsongsavslutning av Steninge Motorträff ägde rum under onsdagskvällen och slog alla förväntningar. Evenemanget, som har blivit en väntad höjdpunkt för motorentusiaster, samlade en imponerande samling fordon från när och fjärran för att fira kärleken till motorvärlden.

centrum_artikel_host

Kvällen var fylld av spänning och gemenskap när besökare samlades för att avnjuta den avslutande träffen för säsongen. Enastående var det rekordstora antalet fordon som samlats på platsen. Ögonen riktades mot en imponerande samling på cirka 40 bilar och 20 motorcyklar och mopeder. En av de mest framstående höjdpunkterna var när Porsche-klubben anslöt sig till träffen med en imponerande rad omkring 15 bilar. Denna oväntade överraskning gav en extra glans till kvällen och lyfte fram bredden av motorvärldens skönhet.

Lokal träff och regional attraktion
Ursprungligen tänkt som en lokal motorträff för kommunens invånare, har Steninge Motorträff växt och blivit en samlingspunkt för entusiaster från hela Upplandstrakten och även från avlägsnare platser som Stockholm, Uppsala, Nacka och Adelsö. Detta vittnar om evenemangets förmåga att överbrygga avstånd och förena likasinnade individer kring deras gemensamma passion.

Beröm och värmande feedback
För arrangören, som från början hade som mål att erbjuda en lokal motorträff, har framgången varit överväldigande och uppmuntrande. Positiva omdömen och feedback har strömmat in från deltagare och besökare som har uppskattat den omsorgsfullt kuraterade upplevelsen. Arrangören har mottagit beröm för att ha skapat en plattform där motorälskare kan samlas, utbyta tankar och dela sin kärlek till motorvärlden.

En säsong av gemenskap och glädje
Vid avslutningen av årets säsongsavslutning av Steninge Motorträff kunde arrangören inte annat än att uttrycka tacksamhet och glädje över den framgångsrika säsongen. Med ett varmt tack till alla deltagare och besökare avslutade arrangören med ett hopp om att återse alla nästa sommar. Evenemanget har inte bara hyllat motorernas kraft och skönhet utan har också skapat en stark gemenskap som sträcker sig bortom geografiska gränser.

Så avslutades ännu en minnesvärd säsong av Steninge Motorträff, med ett löfte om att nästa sommar kommer att vara ännu mer spektakulär och fylld av motorpassion.

connys_helsida

Nytt konstverk invigs i Märsta Centrum

Kulturnyheter Invigningen av Märsta Centrums nya konstverk, som ursprungligen skulle ha ägt rum den 25 maj, har nu blivit framflyttad till den 16 juni kl. 12:00. Invigningen kommer att ske i samband med Märsta Centrums sommarfest.

centrum_host_helsida

uppdaterad Philip Alouch Årets Eldsjäl i Valsta

Märstafolket Philip Alouch, en välkänd och uppskattad profil i Valsta, har utsetts till Årets Eldsjäl av Vi är Valsta. Alouch, som föddes och växte upp i Valsta, känner sig hedrad över att ha blivit både nominerad och utvald för denna utmärkelse. Trots att han ogärna står i centrum, är han tacksam över erkännandet.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
vårfester

Vårfester runt om i kommunen

Nöjesnyheter Lördagen 25 maj är det Vårfest runt om i kommunen med Kulturskolans dag i Sigtuna och Märsta, Mellan Hägg och Syren samt Bygdens Dag i Österby. Dessvärre ställdes Vårfesten i Märsta Centrum in med kort varsel.

mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida

Nytt koncept för Sigtuna Möte

Nöjesnyheter Sigtuna Möte, en årlig tradition med sina rötter i det sista jordbruksmötet från 1912, tar i år en annorlunda form. Istället för två dagars marknad har arrangörerna valt att koncentrera allt till en enda dag – lördagen den 31 augusti.

Över 700 nya svenska medborgare i kommunen

Kulturnyheter Under 2023 fick över 700 invånare i Sigtuna kommun möjligheten att kalla sig svenska medborgare. För att fira denna viktiga milstolpe bjuder kommunen in till den årliga medborgarskapsceremonin på Borgmästarängen den 6 juni, Sveriges nationaldag.

Nu träder nya öppettider i kraft

Kulturnyheter Biblioteket i Märstas nya öppettider trädde i kraft under månaden: - Vi förstår att många tycker att det är tråkigt och vi har gjort vårt bästa för att hitta det alternativ som vi hoppas ska påverka våra besökare minst efter att ha studerat besöksstatistiken. Men förändringen kommer självklart ändå att märkas av för våra besökare, det är oundvikligt, säger bibliotekschef Åsa Veghed.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider