eldsjal2024_pan

SAS visade på stor resenärsökning

SAS hade positiva resesiffror för mars och ökningen var 33 procent jämfört med samma månad förra året.

centrum_artikel_host

SAS med omfattande verksamhet på Arlanda registrerade 1,9 miljoner totalt sett på samtliga sina flyg. Det är en ökning med 33 procent jämfört med förra året. Kabinfaktorn uppgick till 76 procent vilket är en uppgång med sju procent.
– Efterfrågan från passagerare fortsätter sin positiva trend. I mars reste 1,9 miljoner passagerare med oss, en ökning med 33 procent jämfört med samma månad föregående år. Vår kabinfaktor fortsätter att förbättras och nådde 76 procent i mars. Under månaden lade vi till ytterligare 10 linjer och ett ökat antal avgångar för den kommande sommaren och hösten. Vi förbereder oss för en aktiv sommarsäsong med totalt 30 nya linjer adderade till sommarens trafikprogram, uppger VD Anko van der Werff.

aldreomsorg_helsida
steningekompani_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

spedition_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

pantamera_avc_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

storemore_helsida
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
outsider_aldreomsorg
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
storemore_out
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
spedition_outsider