centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/SAS

SAS-strejk drabbar Arlanda

SAS-piloternas strejk som drog igång under natten drabbar Arlanda hårt och ett stort antal flighter är inställda.

centrum_artikel_host

SAS-piloterna har gått ut i strejk vilket drabbar Arlanda hårt. 673 flygningar med SAS kommer att ställas in i Sverige, Danmark och Norge under fredagen. Exakt hur många som berör Arlanda är oklart men bara de närmsta timmarna på morgonen så är det ett 30-tal avgångar som ställts in. Strejken beräknas drabba tiotusentals resenärer.

pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida
centrum_host_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

connys_helsida

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider