centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

SAS ser stark ökning i efterfrågan inför kommande sommarsäsong

Med sommaren inom räckhåll har SAS, Skandinaviens ledande flygbolag, rapporterat en stark ökning i efterfrågan från passagerare under det andra kvartalet. Enligt nyligen publicerade siffror ökade antalet passagerare som reste med SAS med imponerande 36 procent jämfört med samma period föregående år, vilket innebar att 5,4 miljoner människor valde att flyga med bolaget under kvartalet.

centrum_artikel_host

Trots den ekonomiska osäkerhet som präglar samhället i stort visar denna uppgång på en stabil och stark underliggande efterfrågan på resor. Detta är en lovande indikation inför den kommande sommarsäsongen, då SAS ser fram emot att flyga sina passagerare till deras drömsemesterdestinationer.

Under kvartalet fortsatte SAS att utöka sin kapacitet inför sommaren och hösten genom att introducera nya destinationer och öka antalet avgångar till populära resmål. Med tanke på den positiva efterfrågan inför den kommande perioden har bolaget lagt till ytterligare 10 linjer, vilket kompletterar de 20 nya linjer som tidigare lades till under första kvartalet.

Bland de senaste tillskotten kan nämnas tre nya interkontinentala direktlinjer. Resenärer från Aalborg kan nu flyga direkt till New York, precis som de från Göteborg och Köpenhamn. Dessa nya förbindelser öppnar upp spännande möjligheter för affärsresenärer och semesterfirare att upptäcka världens mest pulserande stad.

SAS har också beslutat att återuppta trafiken till Tokyo i juni, vilket ytterligare förstärker bolagets närvaro på den asiatiska marknaden. Dessutom har flygbolaget nyligen meddelat att man återupptar en direktlinje från Köpenhamn till Bangkok, Thailand efter kvartalets slut. Den nya destinationen till Agadir, Marocko, kommer också att läggas till på veckobasis, med planerad start under hösten.

Genom att kontinuerligt utöka sin flygkapacitet och erbjuda fler valmöjligheter för resenärerna, är SAS redo att möta sommarsäsongen med hög aktivitet och förväntar sig att leverera enastående service till sina passagerare.
– Fortsättningen av den positiva utvecklingen i efterfrågan under andra kvartalet är en bekräftelse på vår framgångsrika strategi att möta våra kunders behov och önskemål, säger Anders Svensson, VD för SAS.

Denna text genererades med en textrobot

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
connys_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
klara_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider