sap_feb_pan

SAS ökar kapacitet inför sommaren

SAS utökar flygkapaciteten från Stockholm till attraktiva destinationer i sommar SAS meddelar en betydande ökning av flygkapaciteten från Stockholm till flera eftertraktade destinationer i Spanien, Italien och övriga Europa under sommarsäsongen. Fokus ligger på att möta resenärernas efterfrågan och erbjuda ett breddat utbud av resor.

centrum_artikel_host

Från Stockholm och Köpenhamn kommer det finnas upp till 20 flyg i veckan till Malaga, medan det från Oslo erbjuds upp till 17 flyg i veckan till Alicante. Under högsommaren introducerar SAS två dagliga flighter från Stockholm till Milano. Dessutom erbjuder SAS 14 veckovisa avgångar från Oslo till Split och året runt-flygningar från Oslo och Köpenhamn till Gran Canaria.

Destinationer i norra Europa
För resenärer som söker destinationer närmare hemmet, utökar SAS även sina resmål i norra Europa. Från Stockholm kommer det erbjudas upp till sex dagliga flyg till Tallinn och tre dagliga till Vilnius. Helsingfors får sex dagliga flygningar från Stockholm, med ytterligare avgångar till Åbo och Vasa. SAS planerar att öka antalet flygningar från Stockholm till Berlin till två per dag. Från Köpenhamn kommer fem dagliga flygningar till Düsseldorf, fyra dagliga till Bryssel och Gdansk, samt tre dagliga till Warszawa och Vilnius.

Inrikes och inom Norden
Inrikes och nordiska flygningar får också en ökning av kapaciteten. Från Stockholm erbjuds fler avgångar till Visby, Kiruna, Skellefte och Östersund under sommaren. Från Köpenhamn kommer sju dagliga flighter till Bergen, medan Oslo får två dagliga avgångar till Aalborg och fyra flyg per vecka till Billund. Dessutom kommer antalet flygningar till norra Norge att öka under sommarsäsongen.

connys_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

skridskodisco_helsida
foraldranatverk_helsida

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

centrum_host_helsida

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

pantamera_avc_helsida
funkisfest_helsida
steningekompani_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
foraldranatverk_outsider
funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
skridskodisco_outsider
pantamera_out
connys
nrh_sigtuna