eldsjal2024_pan
Foto: Pressbild/Swedavia

SAS ökade sin trafik i juli

SAS ökade sin trafik i juli med hela 70 procent jämfört med i juni.

centrum_artikel_host

Resandet är onekligen på väg upp, fler och fler linjer etableras och Arlandas omstart ger effekt även på trafiksiffror hos de olika flygbolagen. SAS som har stor andel flygningar via Arlanda meddelar att den totala trafiken för flygbolaget ökade med 70 procent jämfört med juni. Kabinfaktorn på 60 procent var den högsta sedan februari 2020.
– Vi ser att siffrorna förbättras gradvis vilket är glädjande. Samtidigt är vi naturligtvis försiktiga eftersom det fortfarande finns ett stort antal osäkerheter framför oss. Återstående reserestriktioner påverkar fortfarande passagerarna och vi gör allt vad vi kan, för att ge våra kunder en smidig reseupplevelse. SAS erbjuder flexibla biljetter och ombokningsmöjligheter. Vi tillhandahåller även digitala verktyg som hjälper våra passagerare att följa uppdateringar av restriktionerna, för att göra det enklare att resa, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef på SAS

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

centrum_host_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

storemore_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

eldsjal2024_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
storemore_out
connys
eldsjal2024_out