centrum_panorama_hostshopping
Foto: SAS

SAS med fyra nya linjer från Arlanda

I sommarens program lanserar SAS nya linjer från Arlanda.

centrum_artikel_host

Det är en satsning på 20 nya linjer som SAS presenterade på rosdagen i Norden. Bland dessa finns fyra avgångar från Arlanda. Antalya, Ibiza, Montpellier och Vasa. Totalt kommer nu SAS ha hela 200 linjer från Norden i sommar. Det råder hög efterfrågan på resor till Medelhavet enligt ett pressmeddelande från SAS.
– Vi är glada att kunna presentera vårt program för denna sommar och att efterfrågan på resor fortsätter att öka. Sommarprogrammet innehåller flera nya destinationer och utökad kapacitet till redan befintliga, populära sommardestinationer. SAS kommer fortsätta utöka vårt redan omfattande nätverk under de kommande månaderna med flera spännande, nya destinationer. Vi ser fram emot en sommar med mycket resande och att välkomna våra passagerare ombord, säger Erik Westman, EVP & CCO, Network & Revenue Management.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
moderat_pan_helsida
connys_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

pantamera_avc_helsida
yrkesutbildning

Padelhall blir fälglager

Näringsliv Padelboomen är över och på flera håll i landet har hallar lagts ner, nyligen stängde We Are Padel i Rosersberg och hallen köps nu av ABS Wheels.

ica_helsida

Höjda avgifter för flyget

Näringsliv Avgiftshöjningar inom flyget trädde i kraft 1 januari: - Efter pausad höjning av avgifterna för flyget under 2021, på grund av pandemin, har avgifterna sedan bara fortsatt att öka för en bransch som fortsatt är under hårt tryck av pandemin och omställningen, så även för 2023, säger Fredrik Kämpfe, branschchef Transportföretagen Flyg.

Ny Hållbarhetschef hos Arlandastad Group

Näringsliv Anna Stenströmer har rekryterats till Arlandastads Group som Hållbarhetsansvarig: - Jag brinner för ny teknik, nya idéer och nya sätt att tänka för en hållbar framtid, säger Anna Stenströmer i ett uttalande.

RC storsatsar på Arlanda

Näringsliv RC Chocolat och Pâtisserie som haft två enheter på Arlanda kommer att öppna ytterligare fem: - Vår målsättning är att skapa mervärde på flygplatsen där vi vill erbjuda en unik smakupplevelse, med en effektiv och personlig service till alla som är på väg. RC ska vara den naturliga och goda mötesplatsen för alla resenärer på Arlanda, säger Charlotta Söör, grundare och delägare av RC.

UF-företag till Näringslivsdagen

Näringsliv Sigtuna kommuns Näringslivsdag på XPO bjuder också in kommunens många UF-företag: - Det ska bli jätteroligt att ha unga entreprenörer på plats tillsammans med alla etablerade företag i kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
swedol_outsider
ica_outsider
nrh
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host