sap_feb_pan

SAS lägger in linje till Kanada

SAS utökar linjenätet från Arlanda med en linje till Toronto med start i juni.

centrum_artikel_host

SAS har startat upp med ett stort antal linjer sedan i somras, nya linjer läggs in kontinuerligt och nu kommer en satsning på Arlanda-Toronto i Kanada. Det är första gången man kan flyga direkt mellan Sverige och Kanada dessutom. Linjen trafikeras med fyra avgångar i veckan. Bakgrunden är en stark svensk koppling till Kanada med cirka 200 svenska företag med kontor i Kanada. Även koppling till NHL och friluftsliv spelar in i etableringen.
– SAS nya linje till Toronto är efterlängtad. Linjen förbättrar tillgängligheten till Nordamerika och är ett viktigt tillskott till Arlandas befintliga linjeutbud och ett tydligt tecken på Stockholms starka position. Nordamerika är en av Sveriges största handelspartners och det finns ett stort utbyte med Kanada. Detta är goda nyheter för både näringsliv och besöksnäring, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell Utveckling på Swedavia.

centrum_host_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

skridskodisco_helsida
spedition_helsida

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

funkisfest_helsida

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

steningekompani_helsida
foraldranatverk_helsida
pantamera_avc_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

connys_helsida
fritidsbanken_sportlov

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

sportlov

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
connys
centrum_outsider_host