eldsjal2024_pan
Foto: SAS

SAS fyllde 75 år

SAS firade 75 år på söndagen, 1/8.

centrum_artikel_host

I söndags fyllde SAS 75 år, då bildades nämligen bolaget som under stor del av sin tid varit det dominerande flygbolaget på Arlanda. SAS har som målsättning att transportera människor till och från Skandinavien och ägs bland annat av svenska och danska staten som har 14,8 procent av aktierna vardera. Ett gammalt SAS-plan finns att skåda i Arlandasamlingar i en av Arlandas hangarer.

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

storemore_helsida
eldsjal2024_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
pantamera_out
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
connys
storemore_out