socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: SAS

SAS återupptar fler linjer från Arlanda

SAS öppnar upp allt mer och från Arlanda går det nu att ta sig till tio nya destinationer i Italien.

centrum_artikel_host

Resandet från Arlanda tar fart med SAS. Flygbolaget meddelar att man återupptar hela utbudet av tio destinationer i Italien, dessutom återupptas linjer som Rhodos, Dubrovnik och Lissabon.
– Allt fler länder öppnar upp för inresor till sommaren i takt med att antalet vaccineringar mot COVID-19 ökar och smittotalen minskar. Störst är efterfrågan på flygresor till varmare destinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

Dock måste man testa sig innan avresa på något sätt för att få komma in i länderna, SAS och andra flygbolag erbjuder resenärer att boka testning i anslutning till resan. SAS flyger till och från omkring 50 destinationer via Arlanda.

forstamaj_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

centrum_host_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna