eu_valet_panorama
Foto: SAS

SAS återinför flyglinjer i sommar

SAS etablerar och återinför flyglinjer i sommaren, totalt 180 direktlinjer varav ett stort antal från Arlanda.

centrum_artikel_host

I vårens och sommarens trafikprogram för SAS är det flera linjer som återöppnas och nya linjer etableras. SAS uppger att det finns en ökad efterfrågan på resor till sommaren och man hopas på lättnader i restriktionerna i takt med att vaccineringsgraden ökar. Antalet avgångar till bland annat Alanya, Rom, Malaga, Mallorca och Aten ökar. Nya rutter från och med påsk är till Barcelona och Larnaca från Arlanda.

eldsjal2024_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

centrum_host_helsida
seniormassa_pan

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

bygdensdag_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
seniormassa_outsider
mp_eu_outsider
bygdensdag_outsider
connys
pantamera_out
eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider