centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Sara Hornö tar över i damlaget

Skånela har gjort klart med Sara Hornö som ny tränare för damlaget. Sara har varit en del av tränarstaben under säsongen.

centrum_artikel_host

Skånela och Sara har kommit överens om att de kommande två säsongerna blir det Sara som tar huvudansvaret som tränare för Skånelas damlag. Sara har gjort ett imponerande arbete under våren med både damlaget och U-laget. Nu står det klart att det blir fortsatt kontinuitet med Sara som huvudansvarig för damlaget i allsvenskan kommande två säsonger.

Sara Hornö uttrycker sin glädje över framtiden och säger: ”Det känns kul ha skrivit på. Jag trivs i gruppen och i föreningen. Tycker att vi befinner oss i en spännande fas där vi behöver förstärka både organisatoriskt och som grupp. Jag tror på att tillsammans ta kliv framåt och bygga vidare på det som redan varit bra. Med en stark teamanda och fokus på våra gemensamma mål är jag övertygad om att vi kan nå nya höjder som individer och grupp.”

Peter Sandberg, Damansvarig på Skånela, är positiv till beslutet och kommenterar: ”Det är väldigt bra att Sara nu kan fokusera helt och fullt på vårt allsvenska damlag kommande säsonger. En väldigt ambitiös och kompetent tränare som verkligen har tagit stora kliv under den senaste tiden och som blir väldigt viktig i vår resa framåt på damsidan i föreningen.”

Skånela med på TRIM-SM

Sport Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

centrum_host_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

brobygget_2024
damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

fritidsbanken_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
connys
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider