moderat_pan_nov
Foto: Pressbild

Sandsund vänder hem till RA

Christian Sandsund är tillbaka i på hemmaplan i Rosersberg Arlanda.

centrum_artikel_host

Sandsund har tre rykande säsonger i Superligan bakom sig där han så sent som den gångna säsongen gjorde 43 poäng, totalt gjorde han 81 poäng på 87 matcher. I Division 1 med Rosersbergs IK gjorde han 52 poäng på 23 matcher med RIK och var en bidragande orsak till att RIK tog sig till kvalfinal. Sandsund hade skrivit på för RIK men man ville låta honom spela i Superligan med Sirius ändå.
– Rosershallen har en av sina största favoriter åter, för det är svårt att inte uppskatta den lite blyga killen som alltid jobbar hårdast & tränar mest & bäst, säger sportchef Fredrik Raschke.

damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

pantamera_avc_helsida
agy_oppethus
advent_kyrka_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

centrum_host_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

dackskifte_helsida
connys_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

moderat_pan_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
nrh
connys
pantamera_out
kyrka_outsider_advent