defacto_pan2020

Samtliga bad närmar sig 23 grader

Samtliga kommunens bad närmar sig 23 grader och i Sjudargården är det varmast i kommunen.

centrum_artikel_host

Den senaste mätningen av vattentemperaturer vid kommunens strandbad visar att det nu är över 22 grader vid samtliga bad, kallaste badet finns i Rosersberg med 22,5. Varmast är det i Sjudargården med 23,5. Munkholmen har 23 grader och Steninge 22,7. Samtliga bad är tjänliga vilket innebär att de har godkänt vattenkvalitet enligt EU-normer. Nya temperaturer ska tas på fredagen, med tanke på den senaste veckans kyligare väder finns risk att badtemperaturerna sjunker.

centrum_host_helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

connys_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

defacto_helsida
humbacken_helsida
oppethus_helsida_2023
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

Silverskatter ställs ut igen

Kulturnyheter Olika silverskatter ställs ut igen på Sigtuna Museum 1:a december: - Vikingatiden är ett begrepp laddat av spänning och äventyr. Med effektivare skepp och goda kontaktnät gav sig skandinaver ut på långa resor för handel och plundring. Om detta berättar vi i vår nya utställning, säger Ted Hesselbom, museichef för Sigtuna Museum & Art.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

oppethus_agy_2023_outsider
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
nrh
ridskola_2020_outsider
connys