En av alla påsarFoto: Skånela IF/Robert Zetterquist
Planering inför städningenFoto: Skånela IF/Robert Zetterquist
En träbåt hittadesFoto: Skånela IF/Robert Zetterquist

Samlade ihop tio ton sopor

Skåneleas medlemmar har under sista helgen i mars samlat ihop hela tio ton sopor längs vägarna i kommunen.

centrum_artikel_host

Sista helgen i mars gav sig skånelaiterna ut på vägarna i kommunen, väg 263 och Trafikplats Rosersberg, för tt samla in skräp som bilister kastat ut. När städningen avslutats kan Skånela konstatera att det samlats in hela tio ton skräp. Längs vägarna har man hittat en gammal träbåt bland annat. Utöver vägarna i kommunen har man startat nya Stäketleden, den uppgiften fick A-laget som var ute den gångna helgen. Städningen är en del av ett samarbete mellan Skånela statliga väghållaren Svevia och Städa Sverige. Även Spånga HK har engagerats på några av sträckorna i höjd med Ekerö.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida
slottsby_helsida
storemore_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

ica_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

wenngarn_jul_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
nrh_sigtuna
connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
storemore_out
pantamera_out
ica_outsider