centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Säkrat kval för Skånela

Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

centrum_artikel_host

Skånela pressade seriesegraren som i snitt skickar in 30 mål per match. Aranäs mäktade bara med 21 mål i Vikingahallen. En bedrift som både avgående och tillredande tränaren i Skånela var nöjda med.
– Vi spelar lika mot dem som vinner, det finns kvalitet i truppen, det är ojämnheten som spökat för oss. Det finns en högstanivå och håller vi detta så blir det inga problem, konstaterade Fredrik ”Chippen” Söderberg Wernheim, avgående tränare.

Söderberg Wertheim efterträds av Patrik Wilsvik som gillade vad han såg. Den sista matchen i serien blir nu inte avgörande för huruvida Skånela får kvala sig kvar eller inte utan vilka som man ska kvala mot.
– Vi leder med tv bollar välförtjänt och straffar dem, de tar timeout och kommer ingenvart. De gör vad dem kan för att slå oss men vi står upp bra, menade Patrik Wilsvik.

Målen
Tenggren 5, Kou Aune 5, Sigg 3, Wiberg 2, Kardell 2, Libom 1, Vojbacke 1

mp_tack_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider