vinter_pan

Så varmt blev det på torsdagen

Högsomamrvärmen i kommunen under torsdagen bjöd på 30,8 grader under en timme.

centrum_artikel_host

Årets högsta temperatur uppmättes på torsdagen i kommunen. Vid SMHI:s station på Arlanda visade termometern hela 30,8 grader klockan 14.00. Därefter började kvicksilvret sjunka på termometern men det var ändå varmt en stor del av dagen. Först efter klockan 23 var det under 20 grader. Idag blir det lite svalare, cirka 20 grader. På söndag kommer värmen tillbaka men det blir behagligare, kring 24 grader.

vinter_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida
ica_helsida
oppethus_dec

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

joes-helsida
storemore_helsida
nrh_sigtuna

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

connys_helsida
slottsby_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
oppethus_out
storemore_out
connys
swedol_outsider
nrh
joes_outsider
vinter_outsider
slottsby_outsider
pantamera_out