eu_valet_panorama
Munkholmsbadet i Sigtuna

Så varmt är det i vattnet

Idag öppnar Midgårdsbadet för helgen, men den som vill bada i strandbaden har relativt varma bad att doppa sig i.

centrum_artikel_host

Sigtuna kommun öppnar Midgårdsbadet idag över helgen men det finns även strand bad att ta ett dopp i. Temperaturen i baden är omkring 20 grader på de flesta håll. Sjudargården håller 20,6 grader, Munkholmen 18,1, Steninge 19,9 och Rosersbadet 21 grader.

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

eldsjal2024_helsida
seniormassa_pan
mp_helsida_eu
bygdensdag_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

bygdensdag_outsider
seniormassa_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
nationaldag_outsider
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
connys
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out