moderat_pan_nov
Munkholmsbadet

Så varmt är det i baden

Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

centrum_artikel_host

Det har varit kring 30 grader varmt flera dagar i sträck och hettan håller i sig någon vecka. På onsdag ska det bli svalare, strax över 20 grader, men sen är det över 25 grader igen ända fram till tisdag nästa vecka. För den som vill ta ett svalkande dopp så finns det flera strandbad som kommunen kontrollerar vattenkvalitet samt tar temperatur på.

Samtliga fyra strandbad; Munkholmen, Rosersbergsbadet, Sjudargården och Steningebadet har tjänligt vatten. Varmast var det vid Steningebadet, 22,1 enligt kommunens siffror. Sigtuna kommun mäter tempen en gång i veckan och senaste mättillfället var 23:e juni. Det har varit några dagar av högsommarvärmen sedan dess och det lär vara varmare än uppmätta temperaturer i skrivande stund.

Munkholmen 20,6
Rosersberg 21
Sjudargården 19,4
Steninge 22,1

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

connys_helsida
defacto_helsida
humbacken_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
pantamera_out
connys
nrh
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
humbacken_outsider