helsida_bostad
Resultatet av omröstningen
Coop:s team som bakade semlorFoto: märsta.nu

Så tyckte läsarna: COOP har bästa semlan

När läsarna får tycka till så är det Stora Coop i Märsta som har bästa semlan.

centrum_artikel_host

I år hade märsta.nu inget semmeltest. Istället var det ni läsare som fick bollen i era händer och fick rösta fram den semla som ni gillar bäst. I omröstningen som märsta.nu genomförde bland er läsare hade cirka 460 röstat. Stora COOP fick tre av tio röster och vann klart över resten av motståndet. Tvåa kom Bistro & Café Valvet med 13 procent och trea RC Chocolat 12 procent.

pantamera_avc_helsida
ungdomsarbete_helsida
toppbanner
defacto_helsida
connys_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

centrum_sommar2022_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
arbete_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
nrh