moderat_sep_pan
Foto: Pressbild/McDonalds

Så tycker läsarna om McDonalds

Läsarna tycker att McDonalds etablering i kommunen är positiv och på sociala medier var det hundratalet som kommenterade.

centrum_artikel_host

Efter ett år utan McDonalds i kommunen blir det alltså en ny restaurang i centrala Märsta, vid Circle K, ElGiganten och Max. På bara ett par timmar hade McDonalds fått ett varmt mottagande i kommunen, när märsta.nu delade inlägget om etableringen var det snabbt hundratals kommentarer och närmare 10 000 som nåtts av inlägget. På märsta.nu var det bara inom några timmar 3000 som klickat in på artikeln.

De flesta var positiva och glada över etableringen men några var skeptiska mot att det kommer ännu en hamburgerrestaurang till samma område där det redan finns Max. Sedan tidigare spår man att ett 70-tal jobbtillfällen kan genereras i samband med etableringen, även det en aspekt som det sågs positivt på. I kommunen finns nu Burger King i Rosersberg samt Max i Märsta och med McDonalds på platsen inom något år.

connys_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

ungdomsarbete_helsida
toppbanner
valet2022

Nyans fick över en procent i 14 distrikt

Politik märsta.nu rapporterade i söndags om distriktet Norra Valsta där Nyans fick cirka 6 procent av rösterna men i Södra Valsta var det över 8 procent som lade rösten på Nyans i valet till riksdagen.

pantamera_avc_helsida
valet2022

Bergqvist: (S) kommer med felaktigheter

Politik Socialdemokraterna gick till attack mot Liberalerna och Centerpartiet för att göra sig beroende av SD. Men det här något som avfärdas av Liberalerna: - Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter, säger Pernilla Bergqvist (L).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
galan_outsider
connys
nrh
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider