vintermarknad_pan

Så spelar de lokala lagen 2022

Upplands FF har släppt serieförslagen på remiss innan representantskapet i december.

centrum_artikel_host

Division 4
Märsta IK & Rosersbergs IK var topplag i fyran förra året och RIK föll på målsnöret efter en svag avslutning på serien. Heby och Uppsala-Kurd är nedflyttade från Division 3 medan BKV Norrtälje2 och Sunnersta är från femman.

Division 5 Södra
FC Arlanda2 spelar tillsammans med Syrianska FF som ramlat ner från fyran. Två lag kommer från Divison 6, Upsala IF och Väddö. Det blir derbyn mot Knivsta. FC Arlanda två spelar mot tre lag från Uppsala och sen är det tre lag i enköpingstrakten samt fyra lag i norrtäljetrakten.

Division 6S
Märsta Syrianska har tvångsnedflyttas enligt Upplands FF, oklart varför. Det blir derbyn i Division 6 där även Märsta IK2 och Rosersbergs IK2 spelar.

Division 6V
Sigtuna IF fick en uppflyttning som bästa tvåa efter en fin säsong i sjuan. SIF kommer få möta några lag från uppsalatrakten med de flesta är från enköpingshållet.

Division 7S
Wigör spelar i serien och får tampas med inte mindre än sex nykomlingar i serien. Många lag är från Division 8. Närmaste bortamatch blir Knivsta2. I serien finns också Skokloster, Knarrbacken och Trikadien.

Fotnot: Sigtuna kommun har inga lag i Division 3-4 damer.

advent_kyrka_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

agy_oppethus
centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

pantamera_avc_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

vintermarknad_helsida
connys_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

defacto_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

julmarknad_2022

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
nrh
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
dackskifteoutsider