karnkraft_m

Så spelar bygdens lag: Derbydags i fyran

Det är derby i Division 4 igen mellan Rosersberg-Märsta IK.

centrum_artikel_host

Lördag
Division 7S: Wigör-Skokloster, kl. 14.00, Odensala IP
Division 8S: Wighör2-Sigtuna IF U, kl. 16.30, Odensala IP
Division 3NS: Bollstanäs-FC Arlanda, Bollstanäs IP, kl. 14.00

Söndag
Division 4: Rosersbergs IK-Märsta IK, 14.00, Råbergsvallenm
Division 5N: Börje-Märsta Syrianska, kl. 12.15, Fjälliden
Division 6V: Sigtuna IF-Enköping United, kl. 14.00, Ansgarsvallen

Måndag
Division 6S: MIK2-Sunnersta2, kl. 19.30, Midgårdsvallen

seniordag_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

joes-helsida
division 3

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Sport Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

division 4

Nytt nederlag för Rosersbergs IK

Sport Strömsberg vann med klara 6-1 mot Rosersbergs IK under torsdagen och RIK är därmed förankrat i botten åtminstone en vecka till.

nrh_sigtuna
division 4

Storförlust för RIK efter miserabel andra halvlek

Sport Roserbergs IK fortsätter att ha det tufft i Division 4 Uppland och befäster sin position som jumbo i tabellen efter ännu en förlust. Under fredagskvällen mötte de Håbo FF på Råbergsvallen, och det var Håbo som tog hem segern med en överlägsen 4-0 vinst. För Rosersberg var det den fjärde raka förlusten och laget har nu bara mäktat med att göra ett enda mål under sina fyra senaste matcher.

pantamera_avc_helsida

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Sport Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

ica_helsida

Olivia Jansson imponerar på judotävlingar

Sport Olivia Jansson, en framstående medlem av Knivsta Judoklubb, har gjort enastående prestationer på senaste judotävlingarna. Med flera framstående placeringar och medaljer visar Olivia på sin imponerande talang och dedikation inom sporten.

mp_helsida

Dubbla segrar för bygdens lag

Sport I helgen spelades flera spännande fotbollsmatcher runt om i Uppland, men det var två bygdens lag som stack ut genom att vinna båda sina matcher. Sigtuna IF och Wigör inledde helgen med segrar på Ansgarsvallen respektive Odensala IP.

centrum_host_helsida
helgens matcher

Fotbollsfeber på flera spelplatser i helgen

Sport Fotbollsentusiaster runt om i kommunen förbereder sig för en helg full av spänning när flera viktiga matcher spelas i olika divisioner. Nedan följer en sammanfattning av några av de mest intressanta matcherna:

defacto_helsida
division 6

Seger i återkomsten för Wiggan

Sport Wigör besegrade Lohärd med 2-0 på bortaplan i en Division 6 Östra match. Målen gjordes av Mass Khan i minut 57 och 90, vilket ledde till en välförtjänt seger för Wigör.

division 3

Andra raka segern för MIK

Sport MIK vann derbyt mot Bollstanäs under fredagskvällen med 2-1 efter sent avgörande av talangen John Drugge: - Även om segern inte var helt rättvis visade vi moral och inställning i andra halvlek och får därmed 3p med oss hem, uppger MIK på Instagram.

karnkraft_m_topp
helgens matcher

Fotbollshelg: Här är matcherna som avgörs på planen

Sport Fotbollssäsongen är i full gång och helgen bjuder på flera spännande matcher runtom i landet. I den här artikeln tar vi en titt på helgens fotbollsmatcher i Division 6S och Division 3. Från fredag kväll till söndag kväll möts olika lag på planen för att kämpa om poängen. Här är allt du behöver veta inför helgens matcher.

helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Sport Helgens fotbollsmatcher i olika divisioner bjöd på spännande och händelserika matcher. I Division 6S vann Frösunda över Märsta Syrianska efter en sent avgörande mål, medan Procyon2 och Skokloster också säkrade segrar. I Division 6V vann Sigtuna IF över Isun, och i Division 4 blev det en överlägsen seger för Vaksala över Rosersbergs IK. Här är en sammanfattning av resultaten och händelserna från helgens fotbollsmatcher.

connys_helsida
division 3

Märsta IK besegrar Fanna

Sport Märsta IK säkrade sin första seger i Division 3 efter att ha besegrat Fanna med 3-1 på hemmaplan inför en publik på 150 åskådare. Matchen ägde rum på Märsta IP och det var hemmalaget Märsta IK som tog ledningen redan i den fjärde minuten. Xavier Espinoza Contreras blev målskytt och satte 1-0 till Märsta IK med en välplacerad avslutning.

division 4

Andra raka nederlaget för RIK

Sport Rosersbergs IK fortsätter att ha det tufft i fotbollsserien efter att ha förlorat med 4-0 mot Vaksala. Detta var Rosersbergs IK:s andra förlust i rad och laget har nu hamnat näst sist i tabellen.

helgens matcher

Lokala fotbollsmatcher under helgen

Sport Under den kommande helgen kommer det att spelas flera spännande fotbollsmatcher i kommunen. Här är en översikt över några av matcherna som äger rum

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
pantamera_out
connys
mp_outsider
joes_outsider
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
seniordag_outsider
centrum_outsider_host