kommun_skoterska

Så spelar bygdens lag

Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

centrum_artikel_host

Fredag
Division 4: IFK Uppsala2-Rosersbergs IK, kl. 19.00, Löten. Jumbofinal i serien. Rosersbergs IK är långt efter och åker med all sannolikhet ut från Division 4. IFK Uppsala2 kan vid seger undvika risken att åka ur.

Division 6S: Alsike-Rosersbegrs IK2, kl. 19.45, Alsike konstgräs
Division 6V: Sigtuna IF-Elvan, kl. 19.00, Ansgarsvallen. Match mellan fyran Elvan och femman Sigtuna. Sigtuna behöver tre poäng för att inte ramla ner eftersom det i år är 4-5 lag som åker ur serien pga omläggning av seriesystemet.

Division 3 NS: Märsta IK-Rinkeby United, kl. 19.45, Midgårdsvallen. En viktig match mellan Märsta IK som innehar kvalplats och Rinkeby som är närmast under och som jagar plats i nästa års Division 3. Fem poäng skiljer lagen åt. Märsta IK behöver tre poäng för att distansera sig från botten.

Söndag
Division 6Ö: Almunge-Wigör, kl. 15.00, Sävja IP2.
Division 7V: Heby2-Wigör2, kl. 17.00, Tegelvallen

MIK klara för Division 3

Fotboll Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

connys_helsida
hockeyettan

Premiärseger för Wings

Ishockey I en intensiv och spännande match mellan Enköping och Wings slutade det med en imponerande seger för Wings med 4-1. Det var bröderna Pentlers kväll i Bahcohallen när de tillsammans satte sitt prägel på matchen. Oscar Pentler var en målskytt i toppklass och lyckades nätta två gånger, medan Oliver Pentler också bidrog med ett mål.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

mp_ute_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

adhd_kommun
nrh_sigtuna
ica_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

centrum_host_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
mp_ute_outsider
joes_outsider
kommun_skoterska_outsider
kommun_adhd_outsider
nrh
connys
pantamera_out
swedol_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host