eldsjal2024_pan

Så spelar bygdens lag

Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

centrum_artikel_host

Fredag
Division 4: IFK Uppsala2-Rosersbergs IK, kl. 19.00, Löten. Jumbofinal i serien. Rosersbergs IK är långt efter och åker med all sannolikhet ut från Division 4. IFK Uppsala2 kan vid seger undvika risken att åka ur.

Division 6S: Alsike-Rosersbegrs IK2, kl. 19.45, Alsike konstgräs
Division 6V: Sigtuna IF-Elvan, kl. 19.00, Ansgarsvallen. Match mellan fyran Elvan och femman Sigtuna. Sigtuna behöver tre poäng för att inte ramla ner eftersom det i år är 4-5 lag som åker ur serien pga omläggning av seriesystemet.

Division 3 NS: Märsta IK-Rinkeby United, kl. 19.45, Midgårdsvallen. En viktig match mellan Märsta IK som innehar kvalplats och Rinkeby som är närmast under och som jagar plats i nästa års Division 3. Fem poäng skiljer lagen åt. Märsta IK behöver tre poäng för att distansera sig från botten.

Söndag
Division 6Ö: Almunge-Wigör, kl. 15.00, Sävja IP2.
Division 7V: Heby2-Wigör2, kl. 17.00, Tegelvallen

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

storemore_helsida

Rosenberg vann Serbia Open

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i den prestigefyllda Världsrankingtävlingen Serbia Open i Belgrad med tre tävlande i spetsen. Två av dem tävlar fortfarande för att säkra en plats i landslaget inför det kommande EM i Albanien.

pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

mp_helsida_eu
connys_helsida
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

steningekompani_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

spedition_helsida
damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

eldsjal2024_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

centrum_host_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
storemore_out
stentekompani_outsider
connys
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
spedition_outsider
mp_eu_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider