kommun_skoterska

Så spelar bygdens lag

På fredag kväll är det derby i Division 6, inga matcher spelas sen på lördag medan Märsta IK tar sig an Västerås IK på söndag.

centrum_artikel_host

På fredag kommer en spännande match i Division 6S att äga rum mellan RIK2 och MIK2. Avspark är klockan 20.00, och matchen kommer att spelas på Råbergsvallen.

På söndag väntar flera intressanta matcher:

Först i Division 4 kommer Rosersbergs IK att ställas mot Strömsberg klockan 14.00. Återigen kommer Råbergsvallen vara spelplatsen för denna uppgörelse.

Samma dag, i Division 6Ö, kommer Almo och Wigör att mötas. Matchen börjar klockan 15.00 och spelas på Lundaplan.

I Division 3NS är det också en match på söndag, där Västerås IK kommer att ta sig an Märsta IK. Matchstart är klockan 13.00 och matchen spelas på Apalby.

Det ser ut som en helg fylld med spännande fotbollsmatcher på olika nivåer. Hoppas du får chansen att njuta av dem!

MIK klara för Division 3

Fotboll Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

ica_helsida
hockeyettan

Premiärseger för Wings

Ishockey I en intensiv och spännande match mellan Enköping och Wings slutade det med en imponerande seger för Wings med 4-1. Det var bröderna Pentlers kväll i Bahcohallen när de tillsammans satte sitt prägel på matchen. Oscar Pentler var en målskytt i toppklass och lyckades nätta två gånger, medan Oliver Pentler också bidrog med ett mål.

defacto_helsida
mp_ute_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

centrum_host_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

joes-helsida
connys_helsida
nrh_sigtuna
adhd_kommun
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

pantamera_avc_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
kommun_adhd_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
kommun_skoterska_outsider
mp_ute_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host