centrum_panorama_hostshopping

Så spelar bygdens lag

Redan på fredag kväll är det full fart i den lokala fotbollen. Märsta IK spelar mot Fanna borta i Enköping.

centrum_artikel_host

Fredag
Division 4 Uppland: Rosersbergs IK-Bälinge, klockan 20.00, Råbergsvallen
Trean Bälinge möter jumbon Rosersberg. Rosersberg är i stort poängbehov för att inte riskera nedflyttning till Division 5.

Division 6 Södra: Alsike-Märsta IK2, klockan 19.45, Alsike konstgräs
Märsta IK2 är Nästjumbo och i behov av tre poäng. Alsike är tvåa i tabellen och jagar serieseger. Det blir en tuff match för Märsta IK2

Division 3 Norra Svealand: Fanna BK-Märsta IK, klockan 19.30, Fanna IP
Ett mittenmöte i tabellen. Fanna kan vid seger hänga på i toppen. Märsta IK behöver poäng för att undvika att hamna i nedflyttningsstriden.

Lördag
Division 5 Östra
SigtunaMärsta United-Jomala, klockan 11.00, Odensala IP.
Sigtuna Märsta United är klar jumbo efter nio matcher och har bara en enda poäng. Jomala är sjua med elva poäng. I mötet mellan lagen 1 juli så vann Jomala med 3-0.

Söndag
Division 6 Östra
Olands FF-Wigör, klockan 16.00, Korsängens IP
Wigör inledde omstarten av serien med en seger i veckan. Nu går man för andra raka. Olands FF har bara tre segrar på tio matcher. Wiggan har allt för långt upp till ettan Almunge som står på 12 raka segrar och Funbo som vunnit 9 av 11. I bästa fall är det mer realistiskt med en tredjeplats i tabellen.

Division 7 Västra Harbo2-Wigör2, klockan 18.00, Marmorvallen.
Wiggan2 är fyra i tabellen och på säker mark. Man kan nå andraplatsen och därmed eventuell uppflyttning. Ettan Ärentuna ser dock ut att segla iväg med seriesegern redan nu och leder serien med åtta poäng. Tvåan VP2 har två matcher tillgodo och kan vid två segrar vara två poäng bakom ettan.

mp_tack_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

centrum_host_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider
brobygget_outsider