centrum_panorama_hostshopping

Så spelar bygdens lag

Redan på fredag kväll är det full fart i den lokala fotbollen. Märsta IK spelar mot Fanna borta i Enköping.

centrum_artikel_host

Fredag
Division 4 Uppland: Rosersbergs IK-Bälinge, klockan 20.00, Råbergsvallen
Trean Bälinge möter jumbon Rosersberg. Rosersberg är i stort poängbehov för att inte riskera nedflyttning till Division 5.

Division 6 Södra: Alsike-Märsta IK2, klockan 19.45, Alsike konstgräs
Märsta IK2 är Nästjumbo och i behov av tre poäng. Alsike är tvåa i tabellen och jagar serieseger. Det blir en tuff match för Märsta IK2

Division 3 Norra Svealand: Fanna BK-Märsta IK, klockan 19.30, Fanna IP
Ett mittenmöte i tabellen. Fanna kan vid seger hänga på i toppen. Märsta IK behöver poäng för att undvika att hamna i nedflyttningsstriden.

Lördag
Division 5 Östra
SigtunaMärsta United-Jomala, klockan 11.00, Odensala IP.
Sigtuna Märsta United är klar jumbo efter nio matcher och har bara en enda poäng. Jomala är sjua med elva poäng. I mötet mellan lagen 1 juli så vann Jomala med 3-0.

Söndag
Division 6 Östra
Olands FF-Wigör, klockan 16.00, Korsängens IP
Wigör inledde omstarten av serien med en seger i veckan. Nu går man för andra raka. Olands FF har bara tre segrar på tio matcher. Wiggan har allt för långt upp till ettan Almunge som står på 12 raka segrar och Funbo som vunnit 9 av 11. I bästa fall är det mer realistiskt med en tredjeplats i tabellen.

Division 7 Västra Harbo2-Wigör2, klockan 18.00, Marmorvallen.
Wiggan2 är fyra i tabellen och på säker mark. Man kan nå andraplatsen och därmed eventuell uppflyttning. Ettan Ärentuna ser dock ut att segla iväg med seriesegern redan nu och leder serien med åtta poäng. Tvåan VP2 har två matcher tillgodo och kan vid två segrar vara två poäng bakom ettan.

connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

ica_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

moderat_fokus_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

sap_sep23_helsida
division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredag kväll är det derby i Division 6, inga matcher spelas sen på lördag medan Märsta IK tar sig an Västerås IK på söndag.

pantamera_avc_helsida
division 3

MIK pressade tabelltvåan

Fotboll Märsta IK pressade tabelltvåan och var bara minuter från tre poäng innan Bollstanäs kunde kvittera på övertid.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Helgens matcher startar redan på fredag kväll med match för Sigtuna IF på hemmaplan och avslutas på måndag när Bollstanäs kommer till Midgårdsvallen för match mot Märsta IK.

centrum_host_helsida
division 6

Förlust för Sigtuna IF i omstarten

Fotboll I en spännande match i Division 6 Västra mellan Runhällens BoIS och Sigtuna IF slutade det med en knapp seger för hemmalaget. Slutresultatet skrevs till 3-2 till förmån för Runhällens BoIS, och detta var även ställningen i halvtidspausen.

division 3

Fanna besegrade Märsta IK

Fotboll I en intensiv och tätt omstridd match på Fanna IP lyckades hemmalaget Fanna BK ta en imponerande seger över Märsta IK med en slutställning på 2-1. Matchen bjöd på en känslofylld resa genom 90 minuter fyllda av spänning, mål och passionerat spel från båda sidor.

defacto_helsida
division 6

Seger i omstarten för Wiggan

Fotboll I en viktig match i Division 6 Östra Uppland ställdes Wigör mot Lohärad. Trots ett tidigt underläge visade Wigör styrka och vände matchen till sin fördel, slutresultatet blev 3-1 till deras förmån, med 2-1 i paus.

joes-helsida
hockeyskola_helsida
gothia cup

Sigtuna City enda lokala laget på Gothia Cup

Fotboll Sigtuna City, det enda laget från Sigtuna kommun som deltar i årets Gothia Cup, gjorde en stark debut i turneringen genom att vinna sin första match i P13-kategorin. Laget visade upp en imponerande prestation och säkrade en överlägsen 5-1-seger mot sina motståndare.

Märsta IK föll mot Procyon

Fotboll Märsta IK förlorade mot Procyon i en het match i Division 3 Norra Svealand. Trots en stark insats och mål av Moses Weah Junior Hoffman och Troy Linnes räckte det inte för Märsta IK att komma ikapp.

nrh_sigtuna

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

hockeyskola_outsider
swedol_outsider
moderat_bli_medlem
socialdem_sep23_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
pantamera_out
nrh
connys
joes_outsider