sap_feb_pan

Så spelar bygdens lag

Redan på fredag kväll är det full fart i den lokala fotbollen. Märsta IK spelar mot Fanna borta i Enköping.

centrum_artikel_host

Fredag
Division 4 Uppland: Rosersbergs IK-Bälinge, klockan 20.00, Råbergsvallen
Trean Bälinge möter jumbon Rosersberg. Rosersberg är i stort poängbehov för att inte riskera nedflyttning till Division 5.

Division 6 Södra: Alsike-Märsta IK2, klockan 19.45, Alsike konstgräs
Märsta IK2 är Nästjumbo och i behov av tre poäng. Alsike är tvåa i tabellen och jagar serieseger. Det blir en tuff match för Märsta IK2

Division 3 Norra Svealand: Fanna BK-Märsta IK, klockan 19.30, Fanna IP
Ett mittenmöte i tabellen. Fanna kan vid seger hänga på i toppen. Märsta IK behöver poäng för att undvika att hamna i nedflyttningsstriden.

Lördag
Division 5 Östra
SigtunaMärsta United-Jomala, klockan 11.00, Odensala IP.
Sigtuna Märsta United är klar jumbo efter nio matcher och har bara en enda poäng. Jomala är sjua med elva poäng. I mötet mellan lagen 1 juli så vann Jomala med 3-0.

Söndag
Division 6 Östra
Olands FF-Wigör, klockan 16.00, Korsängens IP
Wigör inledde omstarten av serien med en seger i veckan. Nu går man för andra raka. Olands FF har bara tre segrar på tio matcher. Wiggan har allt för långt upp till ettan Almunge som står på 12 raka segrar och Funbo som vunnit 9 av 11. I bästa fall är det mer realistiskt med en tredjeplats i tabellen.

Division 7 Västra Harbo2-Wigör2, klockan 18.00, Marmorvallen.
Wiggan2 är fyra i tabellen och på säker mark. Man kan nå andraplatsen och därmed eventuell uppflyttning. Ettan Ärentuna ser dock ut att segla iväg med seriesegern redan nu och leder serien med åtta poäng. Tvåan VP2 har två matcher tillgodo och kan vid två segrar vara två poäng bakom ettan.

EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Sport Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

connys_helsida
upplandscupen

MIK klara för final

Sport Märsta IK tog sig vidare till final Upplandscupen efter 6-3 borta mot Skokloster.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_sportlov

Möller förlänger med U23-landslaget

Sport Sigtunatränaren Martin Möller förlänger med U23 landslaget: - En bidragande orsak till att jag valde att tacka ja till en förlängning är det samarbete som har utvecklats under åren med A-landslaget med Peter och Magnus, säger Martin i ett uttalande.

sportlov

MIK klara för Division 3

Sport Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

steningekompani_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Sport Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

foraldranatverk_helsida
funkisfest_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

division 3

Föll mot topplaget

Sport Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

skridskodisco_helsida
division 3

Oavgjort i viktiga streckmatchen

Sport Märsta IK och Rinkeby United spelade 2-2 i en viktig streckmatch. Märsta IK låg under med 0-2 men kom ikapp sista tio minuterna.

centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Sport I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

spedition_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport På fredag kväll är det derby i Division 6, inga matcher spelas sen på lördag medan Märsta IK tar sig an Västerås IK på söndag.

division 3

MIK pressade tabelltvåan

Sport Märsta IK pressade tabelltvåan och var bara minuter från tre poäng innan Bollstanäs kunde kvittera på övertid.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Helgens matcher startar redan på fredag kväll med match för Sigtuna IF på hemmaplan och avslutas på måndag när Bollstanäs kommer till Midgårdsvallen för match mot Märsta IK.

division 6

Förlust för Sigtuna IF i omstarten

Sport I en spännande match i Division 6 Västra mellan Runhällens BoIS och Sigtuna IF slutade det med en knapp seger för hemmalaget. Slutresultatet skrevs till 3-2 till förmån för Runhällens BoIS, och detta var även ställningen i halvtidspausen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host
connys
spedition_outsider
stentekompani_outsider
pantamera_out