sap_pan23

Så spelar bygdens lag

Bygdens lag har några matcher kvar innan sommarlovet. Du hittar spännande matcher runt om i kommunen.

centrum_artikel_host

Fredag:
I Division 6S står Märsta IK2 och Kåre redo att göra upp på Midgårdsvallen. Matchen är planerad att börja klockan 19.30 och förväntas bjuda på intensivt spel och hårda utmaningar för båda lagen. Supportrarna förväntas samlas för att stödja sina favoritlag och skapa en fantastisk atmosfär på arenan.

Lördag:
I Division 6V möts Börje2 och Sigtuna IF på Fjälliden med avspark klockan 17.20. Det förväntas bli en spännande match där båda lagen kommer att kämpa hårt för att säkra viktiga poäng. Supportrarna kommer att heja fram sina lag och skapa en underbar stämning på plats.

Samtidigt i Division 6Ö tar Wigör emot Gränby på Odensala IP klockan 15.00. Detta möte lovar att bli en intensiv och tuff match där båda lagen kommer att ge sitt allt för att uppnå seger. Publiken förväntas vara entusiastisk och stötta sina lag genom hela matchen.

Division 7V har också en spännande match på schemat när VP2 möter Wigör2 på Ekebydalens IP klockan 14.15. Båda lagen kommer att göra sitt bästa för att dominera spelet och ta hem viktiga poäng. Supportrarna förväntas bidra till en härlig atmosfär genom att heja på sina favoritlag.

I Division 3NS möter Märsta IK och Spånga varandra på Midgårdsvallen klockan 16.00. Detta möte är särskilt intressant eftersom båda lagen är i god form och har ambitionen att ta sig uppåt i tabellen. Supportrarna förväntas fylla läktarna och skapa en elektrisk stämning under matchen.

Måndag:
Avslutningsvis möts Rosersbergs IK och Unik i en spännande match i Division 4 på Råbergsvallen klockan 20.00. Båda lagen kommer att ge sitt yttersta för att säkra tre poäng och fortsätta sin framgångsrika säsong. Supportrarna förväntas vara på plats och stödja sina lag till seger.

Fotbollsälskare kan se fram emot en helg full av spännande matcher på olika nivåer i de olika divisionerna. Med förväntade kämpande lag och entusiastiska supportrar kan vi förvänta oss en helg fylld av passionerat spel och många minnesvärda ögonblick på fotbollsplanerna.

Denna text genererades med en textrobot

sap_sep23_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

defacto_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

ica_helsida
division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredag kväll är det derby i Division 6, inga matcher spelas sen på lördag medan Märsta IK tar sig an Västerås IK på söndag.

connys_helsida
division 3

MIK pressade tabelltvåan

Fotboll Märsta IK pressade tabelltvåan och var bara minuter från tre poäng innan Bollstanäs kunde kvittera på övertid.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Helgens matcher startar redan på fredag kväll med match för Sigtuna IF på hemmaplan och avslutas på måndag när Bollstanäs kommer till Midgårdsvallen för match mot Märsta IK.

hockeyskola_helsida
division 6

Förlust för Sigtuna IF i omstarten

Fotboll I en spännande match i Division 6 Västra mellan Runhällens BoIS och Sigtuna IF slutade det med en knapp seger för hemmalaget. Slutresultatet skrevs till 3-2 till förmån för Runhällens BoIS, och detta var även ställningen i halvtidspausen.

division 3

Fanna besegrade Märsta IK

Fotboll I en intensiv och tätt omstridd match på Fanna IP lyckades hemmalaget Fanna BK ta en imponerande seger över Märsta IK med en slutställning på 2-1. Matchen bjöd på en känslofylld resa genom 90 minuter fyllda av spänning, mål och passionerat spel från båda sidor.

joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredag kväll är det full fart i den lokala fotbollen. Märsta IK spelar mot Fanna borta i Enköping.

division 6

Seger i omstarten för Wiggan

Fotboll I en viktig match i Division 6 Östra Uppland ställdes Wigör mot Lohärad. Trots ett tidigt underläge visade Wigör styrka och vände matchen till sin fördel, slutresultatet blev 3-1 till deras förmån, med 2-1 i paus.

moderat_fokus_helsida
pantamera_avc_helsida
gothia cup

Sigtuna City enda lokala laget på Gothia Cup

Fotboll Sigtuna City, det enda laget från Sigtuna kommun som deltar i årets Gothia Cup, gjorde en stark debut i turneringen genom att vinna sin första match i P13-kategorin. Laget visade upp en imponerande prestation och säkrade en överlägsen 5-1-seger mot sina motståndare.

nrh_sigtuna

Märsta IK föll mot Procyon

Fotboll Märsta IK förlorade mot Procyon i en het match i Division 3 Norra Svealand. Trots en stark insats och mål av Moses Weah Junior Hoffman och Troy Linnes räckte det inte för Märsta IK att komma ikapp.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

hockeyskola_outsider
centrum_outsider_host
connys
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
ica_outsider
nrh
socialdem_sep23_outsider
moderat_bli_medlem