centrum_panorama_hostshopping

Så spelar bygdens lag

Bygdens lag har några matcher kvar innan sommarlovet. Du hittar spännande matcher runt om i kommunen.

centrum_artikel_host

Fredag:
I Division 6S står Märsta IK2 och Kåre redo att göra upp på Midgårdsvallen. Matchen är planerad att börja klockan 19.30 och förväntas bjuda på intensivt spel och hårda utmaningar för båda lagen. Supportrarna förväntas samlas för att stödja sina favoritlag och skapa en fantastisk atmosfär på arenan.

Lördag:
I Division 6V möts Börje2 och Sigtuna IF på Fjälliden med avspark klockan 17.20. Det förväntas bli en spännande match där båda lagen kommer att kämpa hårt för att säkra viktiga poäng. Supportrarna kommer att heja fram sina lag och skapa en underbar stämning på plats.

Samtidigt i Division 6Ö tar Wigör emot Gränby på Odensala IP klockan 15.00. Detta möte lovar att bli en intensiv och tuff match där båda lagen kommer att ge sitt allt för att uppnå seger. Publiken förväntas vara entusiastisk och stötta sina lag genom hela matchen.

Division 7V har också en spännande match på schemat när VP2 möter Wigör2 på Ekebydalens IP klockan 14.15. Båda lagen kommer att göra sitt bästa för att dominera spelet och ta hem viktiga poäng. Supportrarna förväntas bidra till en härlig atmosfär genom att heja på sina favoritlag.

I Division 3NS möter Märsta IK och Spånga varandra på Midgårdsvallen klockan 16.00. Detta möte är särskilt intressant eftersom båda lagen är i god form och har ambitionen att ta sig uppåt i tabellen. Supportrarna förväntas fylla läktarna och skapa en elektrisk stämning under matchen.

Måndag:
Avslutningsvis möts Rosersbergs IK och Unik i en spännande match i Division 4 på Råbergsvallen klockan 20.00. Båda lagen kommer att ge sitt yttersta för att säkra tre poäng och fortsätta sin framgångsrika säsong. Supportrarna förväntas vara på plats och stödja sina lag till seger.

Fotbollsälskare kan se fram emot en helg full av spännande matcher på olika nivåer i de olika divisionerna. Med förväntade kämpande lag och entusiastiska supportrar kan vi förvänta oss en helg fylld av passionerat spel och många minnesvärda ögonblick på fotbollsplanerna.

Denna text genererades med en textrobot

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
brobygget_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
klara_outsider