kommun_skoterska

Så spelar bygdens lag

Helgens matcher runt om i kommunen.

centrum_artikel_host

Lördag bjuder på en spännande dag fylld med fotbollsmatcher runt om i området. I Division 6V kommer Sigtuna IF att möta Enköping United på Ansgarsvallen. Det förväntas bli en intensiv och välkämpad match när de båda lagen drabbar samman klockan 16.00. Både Sigtuna IF och Enköping United är ivriga att ta tre poäng och kommer att göra sitt yttersta för att dominera spelet och skapa farliga målchanser. Med en fantastisk atmosfär på arenan förväntas supportrarna bli överväldigade av nerven och spänningen i matchen. Det blir en eftermiddag av passionerad fotboll och förhoppningsvis en underhållande upplevelse för både spelare och åskådare.

I Division 6Ö kommer Wigör att ställas mot Funbo på Odensala IP. Matchen kommer att börja klockan 13.00 och förväntas bli en riktigt tuff och utmanande duell. Båda lagen kommer att ge allt för att ta hem segern och visa upp sin skicklighet på planen. Med skickliga spelare och strategiska spelmoment förväntas det bli en riktigt underhållande match för alla närvarande. Så kom och stödja ditt favoritlag när de kämpar för att vinna denna spännande fotbollsmatch.

På söndag kommer Rosersbergs IK att möta Heby på Råbergsvallen i Division 4. Matchen börjar klockan 14.00 och förväntas bli en intensiv och välbalanserad batalj. Båda lagen kommer att visa upp sina färdigheter och taktiska förmågor för att försöka säkra segern. Med en härlig atmosfär på plats och supportrar som hejar fram sina favoritlag förväntas det bli en riktigt spännande match som håller alla på helspänn.

I Division 6S kommer Märsta IK2 att möta Procyon på Midgårdsvallen på söndag. Matchen börjar klockan 15.00 och förväntas bli en riktig rysare. Båda lagen kommer att kämpa hårt för att ta hem segern och visa upp sin skicklighet på planen. Supportrarna kan förvänta sig en spännande och intensiv fotbollsmatch med många målchanser och tuffa dueller.

På måndag är det dags för ännu en spännande match när Märsta IK möter IK Frej på Midgårdsvallen. Matchen börjar klockan 19.45 och förväntas bli en riktigt tuff och utmanande duell. Båda lagen kommer att kämpa för att ta hem segern och ge allt på planen.

Denna text genererades med en textrobot.

MIK klara för Division 3

Fotboll Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

connys_helsida
hockeyettan

Premiärseger för Wings

Ishockey I en intensiv och spännande match mellan Enköping och Wings slutade det med en imponerande seger för Wings med 4-1. Det var bröderna Pentlers kväll i Bahcohallen när de tillsammans satte sitt prägel på matchen. Oscar Pentler var en målskytt i toppklass och lyckades nätta två gånger, medan Oliver Pentler också bidrog med ett mål.

ica_helsida
mp_ute_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

nrh_sigtuna
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

defacto_helsida
centrum_host_helsida
joes-helsida
adhd_kommun
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

pantamera_avc_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
kommun_skoterska_outsider
ica_outsider
mp_ute_outsider
pantamera_out
nrh
connys
kommun_adhd_outsider
joes_outsider