nationaldagen_pan

Så spelar bygdens lag

Helgens matcher runt om i kommunen.

centrum_artikel_host

Lördag bjuder på en spännande dag fylld med fotbollsmatcher runt om i området. I Division 6V kommer Sigtuna IF att möta Enköping United på Ansgarsvallen. Det förväntas bli en intensiv och välkämpad match när de båda lagen drabbar samman klockan 16.00. Både Sigtuna IF och Enköping United är ivriga att ta tre poäng och kommer att göra sitt yttersta för att dominera spelet och skapa farliga målchanser. Med en fantastisk atmosfär på arenan förväntas supportrarna bli överväldigade av nerven och spänningen i matchen. Det blir en eftermiddag av passionerad fotboll och förhoppningsvis en underhållande upplevelse för både spelare och åskådare.

I Division 6Ö kommer Wigör att ställas mot Funbo på Odensala IP. Matchen kommer att börja klockan 13.00 och förväntas bli en riktigt tuff och utmanande duell. Båda lagen kommer att ge allt för att ta hem segern och visa upp sin skicklighet på planen. Med skickliga spelare och strategiska spelmoment förväntas det bli en riktigt underhållande match för alla närvarande. Så kom och stödja ditt favoritlag när de kämpar för att vinna denna spännande fotbollsmatch.

På söndag kommer Rosersbergs IK att möta Heby på Råbergsvallen i Division 4. Matchen börjar klockan 14.00 och förväntas bli en intensiv och välbalanserad batalj. Båda lagen kommer att visa upp sina färdigheter och taktiska förmågor för att försöka säkra segern. Med en härlig atmosfär på plats och supportrar som hejar fram sina favoritlag förväntas det bli en riktigt spännande match som håller alla på helspänn.

I Division 6S kommer Märsta IK2 att möta Procyon på Midgårdsvallen på söndag. Matchen börjar klockan 15.00 och förväntas bli en riktig rysare. Båda lagen kommer att kämpa hårt för att ta hem segern och visa upp sin skicklighet på planen. Supportrarna kan förvänta sig en spännande och intensiv fotbollsmatch med många målchanser och tuffa dueller.

På måndag är det dags för ännu en spännande match när Märsta IK möter IK Frej på Midgårdsvallen. Matchen börjar klockan 19.45 och förväntas bli en riktigt tuff och utmanande duell. Båda lagen kommer att kämpa för att ta hem segern och ge allt på planen.

Denna text genererades med en textrobot.

pantamera_avc_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

connys_helsida

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

seniormassa_pan
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
centrum_outsider_host
nationaldag_outsider
connys
seniormassa_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna