sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Så spelar bygdens lag

Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

centrum_artikel_host

Fredag:
Division 4:
Roslagsbro möter Rosersbergs IK klockan 19.00 på Vårlyckan. Rosersberg befinner sig i en svår situation med bara förluster i serien och innehar för tillfället jumboplatsen. Det blir en viktig match för dem att försöka bryta sin förlustsvit och ta poäng.

Division 6 Västra:
Elvan tar sig an Sigtuna IF klockan 19.30 på Lådö IP. Vid en seger kan Sigtuna IF ge sig in i toppjakten och närma sig de ledande lagen i tabellen.

Lördag:
Division 7 Västra:
Ärentuna möter Wigör2 klockan 13.00 på Ärentuna IP. Det blir en spännande match där båda lagen kommer att kämpa om poängen.

Måndag:
Division 6 Södra:
Rosersbergs IK2 spelar mot Alsike klockan 20.00 på Råbergsvallen. Det blir en tuff match där båda lagen kommer att kämpa om segern.

Det är de kommande matcherna under helgen. Hoppas du får chansen att följa dem om du är intresserad av fotboll!

Denna text genererades med en textrobot

 

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

funkisfest_helsida
sportlov
spedition_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

skridskodisco_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

connys_helsida
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
stentekompani_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
funkisfest_outsider