valstadagen_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Så spelar bygdens lag

Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

centrum_artikel_host

Fredag:
Division 4:
Roslagsbro möter Rosersbergs IK klockan 19.00 på Vårlyckan. Rosersberg befinner sig i en svår situation med bara förluster i serien och innehar för tillfället jumboplatsen. Det blir en viktig match för dem att försöka bryta sin förlustsvit och ta poäng.

Division 6 Västra:
Elvan tar sig an Sigtuna IF klockan 19.30 på Lådö IP. Vid en seger kan Sigtuna IF ge sig in i toppjakten och närma sig de ledande lagen i tabellen.

Lördag:
Division 7 Västra:
Ärentuna möter Wigör2 klockan 13.00 på Ärentuna IP. Det blir en spännande match där båda lagen kommer att kämpa om poängen.

Måndag:
Division 6 Södra:
Rosersbergs IK2 spelar mot Alsike klockan 20.00 på Råbergsvallen. Det blir en tuff match där båda lagen kommer att kämpa om segern.

Det är de kommande matcherna under helgen. Hoppas du får chansen att följa dem om du är intresserad av fotboll!

Denna text genererades med en textrobot

 

Många graderades inom TSG

kampsport I söndags hölls en traditionsenlig gradering för medlemmarna i både barn- och ungdom/vuxengruppen inom TSG. Det var en dag fylld av kämparglöd, imponerande tekniker och en stark gemenskap.

centrum_host_helsida

Fredman når kvalgränsen för EYOF med imponerande diskuskast

Friidrott Ludvig Fredman, en talangfull idrottare från IFK Märsta, har banat väg för sig själv till Europeiska Ungdoms Olympiaden (EYOF) genom att överträffa kvalgränsen i diskus vid inte en, utan två olika tillfällen. Med sina imponerande kast har Fredman satt sig i en stark position inför uttagningen som kommer att äga rum i början av juli.

ica_helsida

Tre poäng av William när Vegas nådde final

Ishockey William Karlsson är i final för andra gången på sex år: - Det känns helt fantastiskt. Man är verkligen glad. Det är för att få spela hockey i juni man krigar hela säsongen, säger William till Aftonbladet.

defacto_helsida
joes-helsida
Wenngarns_cafe_helsida
valstadagen
division 3

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Fotboll Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

elon_helsida
connys_helsida

William Karlsson har blivit pappa

Ishockey Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

division 4

Storförlust för RIK efter miserabel andra halvlek

Fotboll Roserbergs IK fortsätter att ha det tufft i Division 4 Uppland och befäster sin position som jumbo i tabellen efter ännu en förlust. Under fredagskvällen mötte de Håbo FF på Råbergsvallen, och det var Håbo som tog hem segern med en överlägsen 4-0 vinst. För Rosersberg var det den fjärde raka förlusten och laget har nu bara mäktat med att göra ett enda mål under sina fyra senaste matcher.

mp_helsida

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Fotboll Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

nrh_sigtuna

Olivia Jansson imponerar på judotävlingar

Fotboll Olivia Jansson, en framstående medlem av Knivsta Judoklubb, har gjort enastående prestationer på senaste judotävlingarna. Med flera framstående placeringar och medaljer visar Olivia på sin imponerande talang och dedikation inom sporten.

pantamera_avc_helsida

Klubbmästerskap hos SBRF

Ridning 17 ekipage tävlade i tre klasser vid klubbmästerskapet i hoppning 2023 som hölls hos Sigtunabygdens ryttarförening under helgen. Deltagarna bedömdes utifrån deras stil och teknik under hoppningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
joes_outsider
mp_outsider
valstadagen_outsider
centrum_outsider_host
nrh
swedol_outsider
ica_outsider
student_outsider
pantamera_out
wenngarn_outsider
connys