centrum_panorama_hostshopping

Så spelar bygdens lag

Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

centrum_artikel_host

Lördag
Division 6S: Frösunda2-Märsta IK2, kl. 14.00, Björkvallen
Division 7S: Trikadien-Wigör, kl. 11.00, Löten
Division 8S: Sigtuna IF U-Södra Trögd, kl. 14.30, Ansgarsvallen
Division 3: FC Arlanda-GUSK, kl. 16.00, Midgårdsvallen
FC Arlanda leder serien med två poäng med två matcher kvar. Seger samtidigt som Viggbyholm tappar poäng och saken är biff.

Söndag
Division 4: Märsta IK-Håbo FF, kl. 14.00, Midgårdsvallen
Det är ett getingbo i fyran nu sedan Fanna tappat formen under september. MIK är två poäng från avancemang och har en tillgodo på trean Sunnersta. Håbo FF har inte mer än äran att spela för medan Fanna möter jumbon Brottby och Sunnersta möter BKV2 som inte heller har något att spela för. Det mest sannolika är att samtliga tre topplag vinner sina matcher och därmed får MIK kvala på Gotland om en vecka.

Division 4: Heby-Rosersbergs IK, kl. 14.00
Match utan betydelse då båda lagen säkrat kontrakt.

Division 5N: Märsta Syrianska FC-Storvreta, kl. 14.00
Märsta Syrianska är i behov av tre poäng i och med att man hamnat under strecket. Dessutom spelar man en hängmatch nästa vecka efter att sista omgången spelats. MSFC skulle vara i behov av minst tre poäng, kanske 4 för att hålla sig kvar.

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

nrh_sigtuna
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

pantamera_avc_helsida
sap_sep23_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

ica_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

joes-helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

adhd_kommun
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

connys_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

hockeyskola_helsida
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

moderat_fokus_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
kommun_skoterska_outsider
connys
moderat_bli_medlem
socialdem_sep23_outsider
joes_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
nrh
hockeyskola_outsider
ridskola_2020_outsider
kommun_adhd_outsider
centrum_outsider_host