helsida_bostad

Så spelar bygdens lag

Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

centrum_artikel_host

Lördag
Division 6S: Frösunda2-Märsta IK2, kl. 14.00, Björkvallen
Division 7S: Trikadien-Wigör, kl. 11.00, Löten
Division 8S: Sigtuna IF U-Södra Trögd, kl. 14.30, Ansgarsvallen
Division 3: FC Arlanda-GUSK, kl. 16.00, Midgårdsvallen
FC Arlanda leder serien med två poäng med två matcher kvar. Seger samtidigt som Viggbyholm tappar poäng och saken är biff.

Söndag
Division 4: Märsta IK-Håbo FF, kl. 14.00, Midgårdsvallen
Det är ett getingbo i fyran nu sedan Fanna tappat formen under september. MIK är två poäng från avancemang och har en tillgodo på trean Sunnersta. Håbo FF har inte mer än äran att spela för medan Fanna möter jumbon Brottby och Sunnersta möter BKV2 som inte heller har något att spela för. Det mest sannolika är att samtliga tre topplag vinner sina matcher och därmed får MIK kvala på Gotland om en vecka.

Division 4: Heby-Rosersbergs IK, kl. 14.00
Match utan betydelse då båda lagen säkrat kontrakt.

Division 5N: Märsta Syrianska FC-Storvreta, kl. 14.00
Märsta Syrianska är i behov av tre poäng i och med att man hamnat under strecket. Dessutom spelar man en hängmatch nästa vecka efter att sista omgången spelats. MSFC skulle vara i behov av minst tre poäng, kanske 4 för att hålla sig kvar.

pantamera_avc_helsida
toppbanner
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
nrh
connys
pantamera_out
arbete_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022