nationaldagen_pan

Så spelar bygdens lag

Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

centrum_artikel_host

Lördag
Division 6S: Frösunda2-Märsta IK2, kl. 14.00, Björkvallen
Division 7S: Trikadien-Wigör, kl. 11.00, Löten
Division 8S: Sigtuna IF U-Södra Trögd, kl. 14.30, Ansgarsvallen
Division 3: FC Arlanda-GUSK, kl. 16.00, Midgårdsvallen
FC Arlanda leder serien med två poäng med två matcher kvar. Seger samtidigt som Viggbyholm tappar poäng och saken är biff.

Söndag
Division 4: Märsta IK-Håbo FF, kl. 14.00, Midgårdsvallen
Det är ett getingbo i fyran nu sedan Fanna tappat formen under september. MIK är två poäng från avancemang och har en tillgodo på trean Sunnersta. Håbo FF har inte mer än äran att spela för medan Fanna möter jumbon Brottby och Sunnersta möter BKV2 som inte heller har något att spela för. Det mest sannolika är att samtliga tre topplag vinner sina matcher och därmed får MIK kvala på Gotland om en vecka.

Division 4: Heby-Rosersbergs IK, kl. 14.00
Match utan betydelse då båda lagen säkrat kontrakt.

Division 5N: Märsta Syrianska FC-Storvreta, kl. 14.00
Märsta Syrianska är i behov av tre poäng i och med att man hamnat under strecket. Dessutom spelar man en hängmatch nästa vecka efter att sista omgången spelats. MSFC skulle vara i behov av minst tre poäng, kanske 4 för att hålla sig kvar.

seniormassa_pan

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

centrum_host_helsida

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

seniormassa_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
nationaldag_outsider
eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
mp_eu_outsider