centrum_panorama_hostshopping
Foto: Plikt och prövningsverket

Så många mönstrar i år

Nästan 5800 stockholmare ska mönstra i år, av dessa är 114 från Sigtuna kommun.

centrum_artikel_host

Sommaren brukar vara en intensiv period för mönstring då många ungdomar kallas till mönstringen. I år är det ungdomar födda 2005 som kallas in, från Sigtuna kommun är det totalt 114 personer fördelat på 74 män och 40 kvinnor. Från grannkommunen Väsby är det 106 personer, varav 75 män och 31 kvinnor. Bortsett från Stockholm där nästan 1900 mönstrar så är det Nacka som har flest som mönstrar med 395 personer.

connys_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Nyheter Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

pantamera_avc_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Nyheter Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

mp_tack_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024
EXTRA

Misstänkt för terrorbrott häktades

Nyheter En person har häktats vid Attunda tingsrätt, misstänkt för att ha avsett att ansluta till en terroristorganisation. Gripandet skedde under en insats på Arlanda flygplats lördagen den 1 juni.

fritidsbanken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out