kyrka_advent _pan

Så många läste märsta.nu under det gångna året

märsta.nu:s besökssiffror för 2021 är klara och visar att 765 000 användare räknats in.

centrum_artikel_host

märsta.nu:s siffror för 2021 ligger kvar på samma nivå som 2020 med endast en marginell förändring, 765 700 användare räknades in under 2021 vilket gav cirka 4 miljoner besök och 7,6 sidvisningar. Den mest välbesökta månaden var mars med 93 000 användare. Mars innehöll mord vid Märsta båtklubb och branden på SSHL. Trafiken varierade de flesta månaderna mellan 70 000 användare och 90 000.

Under 2021 lanserade märsta.nu specialsajter inom Bostad, Förening och Jul. 2022 kommer märsta.nu i likhet med 2018 att hårdbevaka valet.
– Valet är viktigt för kommuninvånarna och våra planer är att bevaka valfrågorna minst lika lika bra som under 2018 med debatter och utfrågningar, säger chefredaktör Daniel Iskandar.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

defacto_helsida
advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida
moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
julmarknad_2022

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marknaden_outsider
connys
vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent