eldsjal2024_pan

Så många läste märsta.nu under det gångna året

märsta.nu:s besökssiffror för 2021 är klara och visar att 765 000 användare räknats in.

centrum_artikel_host

märsta.nu:s siffror för 2021 ligger kvar på samma nivå som 2020 med endast en marginell förändring, 765 700 användare räknades in under 2021 vilket gav cirka 4 miljoner besök och 7,6 sidvisningar. Den mest välbesökta månaden var mars med 93 000 användare. Mars innehöll mord vid Märsta båtklubb och branden på SSHL. Trafiken varierade de flesta månaderna mellan 70 000 användare och 90 000.

Under 2021 lanserade märsta.nu specialsajter inom Bostad, Förening och Jul. 2022 kommer märsta.nu i likhet med 2018 att hårdbevaka valet.
– Valet är viktigt för kommuninvånarna och våra planer är att bevaka valfrågorna minst lika lika bra som under 2018 med debatter och utfrågningar, säger chefredaktör Daniel Iskandar.

centrum_host_helsida
storemore_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

steningekompani_helsida
connys_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
mp_eu_outsider
storemore_out
eldsjal2024_out
connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out