vintermarknad_pan
Foto: Norrtälje kommun

Så många fick covid-19 förra veckan

Antalet fall av covid-19 för vecka 41 har nu offentliggjorts av FHM och visar på ungefär samma nivå som de senaste två veckorna.

centrum_artikel_host

28 nya coronafall rapporterades in i kommunen för vecka 41 enligt FHM. Det är på samma nivå som de senaste två veckorna och förutom vecka 37 då 43 fall konstaterades så är det ungefär lika många fall varje vecka sedan vecka 35 på kring 25-30 fall. Totalt under pandemin har 4968 kommuninvånare testats positivt för covid-19 vilket innebär cirka 10 procent av kommuninvånarna testats positivt för viruset.

I Region Stockholm var det 1120 fall, vilket är på samma nivå som den senaste månaden, ytterligare åtta har rapporterats avlidna med covid-19 i länet vilket innebär att 4465 stockholmare avlidit under pandemin. Fyra personer vårdades på intensiven förra veckan, totalt har 2233 stockholmare fått intensivvård sedan pandemin startade i mars förra året.

agy_oppethus
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
vintermarknad_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

julmarknad_2022
dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
vintermarknad_outsider
nrh
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
marknaden_outsider
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent