centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild

Så gick det i Gothia Cup för Sigtuna City

Sigtuna City som var enda lokala lag i Gothia Cup lyckades komma till 1/32-final i B-slutspelet innan det blev respass.

centrum_artikel_host

Årets upplaga av Gothia Cup hade bara med Sigtuna City från kommunen. Laget deltog i P13-klassen och hamnade i samma grupp som Malmö City, Gais och Nienstedten. Efter en övertygande seger mot Malmö City med 5-1 blev det dessvärre två raka nederlag mot Gais och Nienstedten. Därmed fick man spela B-slutspel och tog en komfortabel seger på onsdagskvällen mot Oxie2. På torsdagen väntade 1/32-final mot Ascot från England. Sigtuna City kvitterade till 1-1 i matchen vilket stod sig i paus. Men i andra halvlek tröt orken hos Sigtuna City och man släppte in tre raka mål. 4-1 slutade matchen till engelsmännen och därmed var cupäventyret över för denna gång. Gothia Cup är världens största ungdomsturnering i klassen P13 deltog 194 lag.

Denna text genererades med en textrobot

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

hockeyskola_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

connys_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

ica_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

joes-helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

centrum_host_helsida
sap_sep23_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

moderat_fokus_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
hockeyskola_outsider
moderat_bli_medlem
joes_outsider
socialdem_sep23_outsider
nrh
connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host