centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Så gick det för Skånela i helgen

Skånelas damer föll stort i Vikingahallen medan herrarna vann med uddamålet

centrum_artikel_host

Skånelas herrar vann med uddamålet mot Vinslöv. Avgörandet stod Max broman för med en minut kvar att spela. Sista minuten blev dramatisk när Vinslöv låg på för en poäng med sig hem. Men när Skånela vann tillbaka bolen tog Jimmy Karlsson en timeout med tio sekunder kvar och kylde av tillställningen. Skånela ledde i princip från start till mål, men man tappade flermålsledningar upprepade gånger. Slutresultatet skrevs till 31-30 efter 16-14 i paus till Skånela.

Målen
Ganibegovic 9, Tapper 5, Nilsson 4,Lindberg 3, Nielsen 2, Wärnmark 2, Lindholm 2, Broman 1, Omerovic 1, Lahdo 1, Seric 1

För damerna gick det inte lika bra. Ystad vann klart med 31-21 i Vikingahallen. Skåningarna ledde med 12-10 i paus men i andra gick det utför för Skånela som släppte in hela 19 mål. Främste målskytt blev Vilma Wiberg med hela 11 mål, därefter Sofia Kou Aune med fyra. Skånela är nästjumbo med bara en enda poäng och det ser ut att bli en mörk säsong.

Skånela med på TRIM-SM

Sport Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

centrum_host_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

brobygget_2024
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
brobygget_outsider
mp_tack_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host