moderat_pan_nov
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Så gick det för Skånela i helgen

Skånelas damer föll stort i Vikingahallen medan herrarna vann med uddamålet

centrum_artikel_host

Skånelas herrar vann med uddamålet mot Vinslöv. Avgörandet stod Max broman för med en minut kvar att spela. Sista minuten blev dramatisk när Vinslöv låg på för en poäng med sig hem. Men när Skånela vann tillbaka bolen tog Jimmy Karlsson en timeout med tio sekunder kvar och kylde av tillställningen. Skånela ledde i princip från start till mål, men man tappade flermålsledningar upprepade gånger. Slutresultatet skrevs till 31-30 efter 16-14 i paus till Skånela.

Målen
Ganibegovic 9, Tapper 5, Nilsson 4,Lindberg 3, Nielsen 2, Wärnmark 2, Lindholm 2, Broman 1, Omerovic 1, Lahdo 1, Seric 1

För damerna gick det inte lika bra. Ystad vann klart med 31-21 i Vikingahallen. Skåningarna ledde med 12-10 i paus men i andra gick det utför för Skånela som släppte in hela 19 mål. Främste målskytt blev Vilma Wiberg med hela 11 mål, därefter Sofia Kou Aune med fyra. Skånela är nästjumbo med bara en enda poäng och det ser ut att bli en mörk säsong.

defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
connys_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

agy_oppethus
julmarknad_2022
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

vintermarknad_helsida
moderat_pan_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

advent_kyrka_helsida
hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
nrh
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
marknaden_outsider