centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Så gick det för Skånela i helgen

Skånelas damer föll stort i Vikingahallen medan herrarna vann med uddamålet

centrum_artikel_host

Skånelas herrar vann med uddamålet mot Vinslöv. Avgörandet stod Max broman för med en minut kvar att spela. Sista minuten blev dramatisk när Vinslöv låg på för en poäng med sig hem. Men när Skånela vann tillbaka bolen tog Jimmy Karlsson en timeout med tio sekunder kvar och kylde av tillställningen. Skånela ledde i princip från start till mål, men man tappade flermålsledningar upprepade gånger. Slutresultatet skrevs till 31-30 efter 16-14 i paus till Skånela.

Målen
Ganibegovic 9, Tapper 5, Nilsson 4,Lindberg 3, Nielsen 2, Wärnmark 2, Lindholm 2, Broman 1, Omerovic 1, Lahdo 1, Seric 1

För damerna gick det inte lika bra. Ystad vann klart med 31-21 i Vikingahallen. Skåningarna ledde med 12-10 i paus men i andra gick det utför för Skånela som släppte in hela 19 mål. Främste målskytt blev Vilma Wiberg med hela 11 mål, därefter Sofia Kou Aune med fyra. Skånela är nästjumbo med bara en enda poäng och det ser ut att bli en mörk säsong.

herrallsvenskan

Premiärseger för Skånela

Sport Skånela IF tog emot IFK Karlskrona i en spännande match på Vikingahallen, och här är matchreferatet:

moderat_fokus_helsida
hockeyskola_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Sport På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

skanela_helsida
svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Sport Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

joes-helsida
svenska cupen

Skånela inledde med seger

Sport I en spännande start på Handboll Svenska Cupen omgång 1 möttes Boden och Skånela i en match som började med Bodens tidiga ledning, men där Skånela senare visade dominans. Med en imponerande andra halvlek säkrade Skånela segern med 32-24, efter en inledande jämn kamp.

connys_helsida

Skånela värvar från rivalen

Sport Skånela IF meddelar att de har är överens med Jesper Forslund. Jesper i Allsbenskan. Hans anslutning till klubben markerar en spännande utveckling för både spelaren och föreningen.

sap_sep23_helsida

Nilsson tar över Lucau

Sport Marcus Nilsson tar över efter Lucau: - Efter att ha avslutat spelarkarriären känns det spännande att fortsätta i en ny roll i moderklubben. Uppdraget som målvaktstränare känns väldigt spännande och utmanade. Förhoppningsvis kan jag bidra med min erfarenhet och hjälpa våra målvakter att utvecklas och ta nästa steg, säger Marcus i ett uttalande.

centrum_host_helsida
ica_helsida
EXTRA

Skånela till final i USM

Sport Skånela IF F14 har nått final som spelas på söndag mot Lödde Vikings: - Vi är ett lag som aldrig ger upp, även när det går dåligt så håller vi humöret uppe, sa Sophia Bäckman, spelare, till Handbollskanalen efter matchen

nrh_sigtuna
pantamera_avc_helsida
kvalextra!

Jimmy vill avsluta med flaggan i topp

Sport Oavsett utgången av matchen mot Lugi blir det Jimmy Karlssons sista hemmamatch: - Det är speciellt, stått där i åtta år. Men när matchen startar är det fokus på att vinna. Jag vill avsluta på topp och lämna över ett lag i Handbollsligan, det vore häftigt, säger Jimmy Karlsson.

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
moderat_bli_medlem
ica_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
skanela_outsider
ridskola_2020_outsider
hockeyskola_outsider
connys
nrh
swedol_outsider
socialdem_sep23_outsider