centrum_panorama_hostshopping
Kim Taekwondos gäng i Holland; Alva Vennberg, Nazaah Waliullah, Tea Karlberg, Jens Lundin (coach) och Philip Rosenberg Foto: Insändarbild

Så gick det för Kim Taekwondo i Holland

Kim Taekwondo har varit i Holland på Dutch Open och kom hem med ett brons och flera fina insatser.

centrum_artikel_host

Alva Vennberg, Nazaah Waliullah, Tea Karlberg och Philip Rosenberg åkte till Dutch Open tillsammans med coachen Jens Lundin. Tävlingen är klassisk takekwondomark och hölls för 50:e gången. Kim Taekwondo har fina minnen från tävlingen med medaljer i alla valörer. Nu blev det också fina resultat men inget guld. Däremot brons för Philip Rosenberg i 61 kilo kadett som fick se sig slagen i semifinalen mot en VM-motståndare från Italien som sedan vann finalen.

Alva Vennberg svarade för en stark insats i 47 kilo junior men föll direkt mot Tyskland. Nazaah Waliullah vann två matcher men föll mot Polen som sedermera vann turneringen viktklassen 41 kilo kadett. För Tea Karlberg i 55 kilo junior blev det en seger men därefter förlust.

defacto_helsida
ica_helsida
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

centrum_host_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

nrh_sigtuna

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

hockeyskola_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

skanela_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

moderat_fokus_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

sap_sep23_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

joes-helsida
svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

hockeyskola_outsider
centrum_outsider_host
skanela_outsider
joes_outsider
ica_outsider
connys
pantamera_out
swedol_outsider
nrh
socialdem_sep23_outsider
moderat_bli_medlem
ridskola_2020_outsider